20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Szűrés
Ár (Ft)
1 690 Ft - 1 890 Ft
Sörtípus
Gyártó
Erjesztés
Alkoholfok (%)
5 % - 7 %
Kiszerelés
Szín
Termék státusza

HopTails

Frissen alakult Gerillaként szeretnénk bemutatkozni. A sablon szöveget már ti is ismeritek. Mint mindenki más, mi is a garázsban kezdtük a főzést és mára már az online világnak köszönhetően, Magyarország egész területén megtalálható lesz a sörünk.

Ha mégis irtózol a webshopoktól, ide kattintva nézd meg, hova kell beugrani egy jó doboz vagy frissen csapolt HopTails-ért.

Csapatunk:

Jávorka Géza: Ügyvezető, alapító tag, a csapat Gordon Ramsey-e. Ő az aki bunkerében kitalálja, megfőzi és papírra veti a legjobb recepteket. Céges dolgainkat intézi, összefogja, ápolja.

Németh Zoltán: Alapító tag, Szilícium völgy királya, IT szakember, sörkedvelő. Mit is érne az egész, ha nem lenne internet. De van! Ő feladata a megfelelő kódok megírása, a megfelelő helyre. Pl. Neki köszönhetjük online megjelenésünket. Emellett döntéshozó a csapatban.

Tóth István: Alapító tag, marketing, kreatív embör és sörkedvelő. Ha kell rajzol, ha nem akkor épp marketingel. Neki köszönhetjük a dobozokon a címkéket és a brand grafikai kivitelezését és ezt a szöveget is.


2termék 12
2termék 12