Fehér Nyúl Tajték 0,33l

-17%
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Fehér Nyúl Tajték 0,33l
Típus: DDH NEIPA
Alkoholfok: 6%
Kiszerelés: 0,33L - Dobozos
Szín: Világos
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: Fehér Nyúl
1 190 Ft
Akció: 990 Ft
Kezdete: 2020.11.14   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Fehér Nyúl Tajték


Tajték névre keresztelt új, DDH NEIPA sörünk hasonló alapokon nyugszik, mint a Hyperblast, azonban egy hazánkban eddig nem használt, Talus nevű komlóval készült. A komló az itthon is elhíresült Sabro, és egy ismeretlen, a Yakima völgyben található másik egyed szerelemgyereke, nyílt beporzás útján jött létre. Trópusi gyümölcsök, citrusok és a kókusz jegyei fedezhetőek fel benne.
Ez a Kísérleti Nyúl főzet is kapott egy alkotó párt Fehér Renátó személyében, aki költő, a Hévíz folyóirat szerkesztője.

 

További sörök a Fehér Nyúl főzdétől >>

Fehér Nyúl TajtékA Főzdéről:


Néha venni kell egy nagy levegőt és bele kell ugrani az ismeretlenbe.
Ez a szabadság, kíváncsiság és nyitottság késztetett bennünket is, hogy belefogjunk abba, amit mindig is szerettünk volna, és megalkossuk a Fehér Nyulat.
Mert a sör a szenvedélyünk. Ezzel foglalkozunk éjjel-nappal. Nyitottak vagyunk, kísérletezünk, tanulunk, fejlődünk – és csak olyan italt palackozunk és töltünk hordóba, ami a legszigorúbb mércének is megfelel. A sajátunknak.
És persze a tiédnek is.

A kezdetek


Amikor Harisnyás Pippi már nem juthatott több színes harisnyához, akkor jött a Fehér Nyúl és Alíz helyett Pippit vitte el a Taproomba sört kóstolni...
2017. márciusában kezdte meg a Fehér Nyúl hivatalos tevékenységét a Soroksári út egykori harisnyafestő épületében. De azért ennél régebbi a történetünk. Egy kis boszorkánykonyha az első állomása a főzde történetének, ahol Sajgó Álmos és Meiszner Péter elkezdtek kísérletezni a házi sörfőzéssel, majd egy idő után, mikor sokadik főzetük is ihatóra, sőt mi több, jóra sikerült, kialakították a mini főzdéjüket egy pincében.

Elkezdődtek a kísérletezések az élesztőkkel, komlókkal és egyéb alapanyagokkal majd 2015-ben megszületett az elhatározás, hogy nyissanak egy saját főzdét. A mesékből jól ismert 3-as szám ebben a történetben is megtalálható, mert ez után került be a csapatba a harmadik, lelkes sörfőző is, Csepregi András személyében.
És akkor mentek-mendegéltek, amíg rá nem találtak az elhagyott harisnyafestő gyárra, ami otthont adott a főzdének és 2017. március 20-án el is készült az első főzet, és azóta nincs megállás.
Innentől kezdve egy új epizód nyílt a nyulak életében és elkezdődött az új világ felfedezése és megismertetése a közönséggel. Így találkozhattok sörökön és ízeken keresztül az őrült kalapossal, a Vörös Királynővel vagy akár a Cheshire macskával.
Várunk mindenkit a sörök csodaországában, ahova a nyúl üregén át vezet az út!

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!

One Beer pohár

Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess a INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Adatok
Sörtípus
NEIPA
Gyártó
Fehér Nyúl
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés