Ugar Stróman 0,33l

990 Ft

ABV: 6,5%
IBU: 45
EBC: 8,5
Balling: 16°
Komlók: Mosaic, Citra, Galaxy, Amarillo
Maláták: Pale Ale, Búzamaláta, Zabpehely, Cara-pils

Termékleírás

Ugar Stróman: Az Ugar Puszta Superheroes sorozat a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.

Mindenki tudja, hogy létezik, de mindenki tagadja. Ritkán jelenik meg kétszer ugyanazon a helyen (sajnos), de némi kutatómunka, és a tömeges népakarat pozitívan befolyásolhatja a folyamatokat, hogy te is minél több helyen találkozhass Strómannal. Opálos, átlátszatlan, brutálisan gyümölcsös illatokkal. Mangó, passiógyümölcs, barack, maracuja jön az őrült mennyiségű aroma és hidegkomlóból, belekortyolva pedig felrobbantja az ízlelőbimbókat. Addiktív.

Még több sör a főzdétől itt >>

UGAR Brewery – Nem pusztán sör

Ugar StrómanHa jártál már ilyen, vagy ehhez hasonló weboldalon, akkor bizonyára feltűnt már számodra, hogy a sörfőzdék történetének 88,3%-a úgy kezdődik, hogy “otthon a konyhában/fürdőszobában/garázsban/apám fáskamrájában megfőztem az első sörömet”. Na, ez nálunk is így volt. Mi speciel a konyhában csináltuk, kb. 12 órán keresztül (LOL) amúgy összevesztünk, de legalább nem haltunk meg az erjedés közben keletkező széndioxidtól, a sör pedig pillanatok alatt elfogyott.

Az emlékezetes kezdet és a sör szeretete hobbivá alakította a sörfőzést. Eközben teltek-múltak az évek, pontosabban öt. A technika kifinomult, a söreink pedig egyre jobbak és különlegesebbek lettek.

Közben, természetesen dolgoztunk de fokozatosan kiégtünk, ami után hagytuk az egészet a fenébe és rájöttünk, hogy eddig igazából nem is dolgoztunk. Sőt, igazán nem is élveztük, amit csináltunk.

Most teljes állásban sört főzünk. A konyhai technikát leváltotta egy 500 nm-es, 9000 liternyi erjesztőtér kapacitású sörfőzde, ami a legmodernebb technikai előírásoknak is megfelel, mi pedig keményebben melózunk, mint eddig bármikor. De tudjátok mit? Kezdjük élvezni az izomlázat és sokszor hiányoljuk is, ha éppen nincsen.

A közhely valóban igaz. Vidékről tényleg nehezebb. Hangosabban kell kiabálni, még korábban kell kelni, találékonyabbnak kell lenni, és legfőképp szédületesen jó söröket kell csinálni.

A jó hír, hogy a négy dologból hárommal sosem volt problémánk, a korán kelést pedig megoldjuk.

Imádjuk a történeteket, a meséket és konteókat a saját magunk módján tovább gondolni. Ezek a karakterek, történetek élmények és hangulatok köszönnek vissza a söreinkben. Ezért van az, hogy az Ugar nem pusztán sör!

Így csináljuk mi. Élvezzétek az ízeket és a meséket. És még valami: Nem kell, hogy higgy nekünk, csak próbáld ki!

 

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!

Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess a INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!

ILYEN OLCSÓ MÉG SOSEM VOLT %%%%

Fuego Valyrio

LESD MEG!
close-link

Szereted az CIDERT?

Akkor ezt kortyolgasd az árnyékban! :)
IRÁNY A CIDEREKHEZ!
close-link
CIDERT NEKEM!

MIZU HAVER?

Nem tudsz választani?
Segítsek?
EZEKET SOKSZOR KERESTÉK A SÖRBARÁTAID!
close-link
NARA SEGÍT