20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

24

First Season of the Phoenix 0,33l

First Season of the Phoenix 0,33l
First Season of the Phoenix 0,33l
First Season of the Phoenix 0,33l
First Season of the Phoenix 0,33l
First Season of the Phoenix 0,33l
Sörtípus
Búza
Gyártó
First
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
11 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Világos
1 690 Ft 
1 290 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 24
Megtakarítás 400 Ft
Részletek

A címkén ez lesz olvasható:
„Ahogy a főnixmadár a halálból feltámadva új erőre kel, úgy kezdünk neki mi is 2021-nek! Az új élet pedig új kihívásokra vár: összeraktunk hát egy főzőháznyi gyümölcskosarat - egy fűszeres, észteres, száraz saisonba csomagoltunk meggyet, szedret és ribizlit, hogy egy fanyar, száraz különlegességet hozzunk létre”.

A sztori fedi is nagyjából a sört: egy száraz, fűszeres saisonról van szó, aminek a főzetét (2000 litert) 120 kg gyümölccsel erjesztettünk – ez meggy, feketeszeder és piros ribizli keverékét jelenti. Így a gyümölcsöktől sem egy szuperédes szörpöt kaptunk, sokkal inkább a gyümik külön-külön is felismerhető ízvilágát integráltuk a száraz, sörös világba. Ráadásul az erjesztést követően is jó ideig együtt érleltük ezeket a finomságokat, így teljesen átvette a visszafogott, kellemes, elegáns gyümölcsös vonalat a sör.

Annyit érdemes még a sör bemutatásához hozzátenni, hogy ilyen típus mint Imperial Fruit Saison nem hogy még itthon nem csinált senki de globális szinten is igen ritka kategória. Maga a teljes koncepció az volt a sör megalkotásánál, hogy a saisonokra jellemző száraz és észteresebb ízjegyek szépen harmonizáljanak a gyümölcsökkel, és egy olyan különlegességet alkossunk, amelyet nem a szokványos sörös ízjegyek jellemeznek.
Mivel egy teljesen új típust hozunk vele a sörös világba, ami nekünk nagyon tetszik, szeretnénk ha ez a First-el forrna össze, mivel terveink között szerepel, hogy egy szezonálisan kihozott és főzött tétel lesz, ami jól bemutatja az innovativitásunkat a piacon.


First Craft Beer

First Craft Beer

A Kurucz fivérek missziója 2010 óta a minőségi magyar sör.

Évek óta azon dolgoznak, hogy a saját szervezésű fesztiválokkal fórumot teremtsenek a minőségi magyar sörnek és ez által minél több emberrel megismertessék az ízgazdag és illatos sörök sokszínű világát.

„7 éve járjuk a világ vezető craft beer főzdéit és Fesztiváljait, tanulunk a legjobbaktól és missziónkká vált hogy ezt a tudást arra használjuk fel, hogy a tökéletes minőségű, ízgazdag, illatos söröket elérhetővé tegyük a magyar fogyasztók számára.”

Tökéletességre való törekvés “Szenvedélyes emberek vagyunk, szenvedéllyel gondolunk a sörre. Azon dolgozunk évek óta, hogy a fogyasztók is így érezzenek a sörök iránt.”

A tökéletes, elsőosztályú sör csakis megalkuvás nélkül állítható elő! Egy craft beer sörfőzde a termékeit folyamatosan fejleszti és a nagyüzemmel ellentétben nem a maximális profitszerzésre törekszik, hanem a tökéletességre. Ennek többek közt egyszerre feltételei a legszigorúbb higiéniai előírások, a csúcsminőségű alapanyagok, a professzionális technológia.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!