20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Horizont Night Shift Bourbon & Tennessee Barrel Aged Russian Imperial Stout 0,33l
Horizont Night Shift Bourbon & Tennessee Barrel Aged Russian Imperial Stout 0,33l
2 290 Ft

Horizont Night Shift Bourbon & Tennessee Barrel Aged Russian Imperial Stout 0,33l

Horizont Night Shift Bourbon & Tennessee Barrel Aged Russian Imperial Stout 0,33l
Horizont Night Shift Bourbon & Tennessee Barrel Aged Russian Imperial Stout 0,33l
Horizont Night Shift Bourbon & Tennessee Barrel Aged Russian Imperial Stout 0,33l
BOURBON & Tennessee HORDÓBAN ÉRLELVE
Típus: Szűretlen fekete
Alkoholfok: 13%
Kiszerelés: 0,33L - Üveges
Szín: Sötét
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: Horizont
Sörtípus
Stout
Gyártó
Horizont
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
13 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Sötét
2 290 Ft
Részletek

Horizont Night Shift Bourbon Barrel Aged Russian Imperial Stout


Magának a sörstílusnak a története is érdekes: magas alkoholtartalmú, erősen komlózott sör, mely Angliából ered és hagyományosan a balti országoknak, valamint az Orosz Birodalom részére főzték. Állítólag nagy népszerűségnek örvendett a cári udvarban. Na, mi ezt még megfejeltük egy whiskey hordós érleléssel, aminek töretlen sikere van 2018 óta ennél a szériánál. Erre a sörre jellemző ízvilág a kávés, csokis, pörkölt malátás, kicsit kekszes ízvilág, egy kis aszalt szilvával, mogyoróval, amit a maradék cukor kicsit édessé, a benne található 12% alkohol pedig kellemesen melengetővé varázsol. A sörben érezhető vaníliás, whiskey-s ízjegyek az utóérleléshez felhasznált hordókból származnak, amiket mi válogattunk ki személyesen a hordókereskedőnél Frankfurt mellett.

Horizont BrewingHorizont Brewing


Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek.


Számos hazai és külföldi díjat nyertek söreink, de ezek közül az alábbiakra vagyunk a legbüszkébbek.


mi voltunk az első sörfőzde Közép-Európában, aki Grand Champion díjat nyert Dublinban, a Craft Beer Cup-on 2017-ben illetve a magyar szakmai bloggerek a Legjobb Főzde címet szavazták meg nekünk 2019-ben.


A Horizont fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára.


Folyamatosan fejlesztjük söreink minőségét, modern automatizált technológiát használunk, a legmagasabb minőségű import alapanyagokból főzünk és ötvözzük a tradicíonális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel. Mi egy fiatal sörfőzde vagyunk, aki a kiváló sörök érdekében rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan változó fogyasztói szokásokhoz és söripari irányzatokhoz.


Mi hisszük, hogy a sörfőzés is egyfajta művészet.


Ezt szeretnénk nem csak a beltartalomban, de a címkéken keresztül is megmutatni. Egy helyi fiatal művésszel, Fehér Viktóriával együttműködve alakítottuk ki az alapszortimentünk új és friss arculatát, lehetőséget adva számára tehetségének kibontakoztatására.


Minden sörünk egy karakter, és ehhez a karakterhez választottuk ki számos festmény közül azokat, melyek a legjobban mutatják meg a palackban rejlő sör személyiségét.


Miért más a Horizont sör?


  • Élményt adunk: olyan ízeket alkotunk, melyek mindig tartogatnak meglepetést. Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés.

  • A kompromisszum-mentes minőség a lételemünk: a nagyiparban használt pótanyagok helyett a legmagasabb minőségű nemzetközi alapanyagokkal dolgozunk, legyen az tradicionális német és belga maláta, vagy a legfrissebb amerikai és új-zélandi komlók.

  • Mindig megújulunk: folyamatosan keressük az innováció lehetőségét és kiemelten azokat az eljárásokat, mellyel valami új, izgalmas sört tudunk készíteni.

  • Minden sörünknek megvan a helye: a legmagasabb szintű gasztronómiában is kiemelkedő étel-ital párosításokat alkottak már söreinkkel, de a legjobb baráti sörözésekhez is megtalálja a megfelelő főzetet.

  • Jelenleg minden hazai Michelin csillagos étterem kínálja söreinket.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!