20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye African Queen 0,44l

Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Reketye African Queen 0,44l
Alpha sav tartalma: 10 – 17.0%
Beta sav tartalma: 4 – 6.0%
Alpha-Beta arány: 1.66 – 4.25
Cohumulone (alfa savban): 22 – 27%
Teljes olaj tartalom mililiterben 100 grammban: 0.7 – 1.5
Sörtípus
DIPA
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
1 590 Ft
Részletek

African Queen


A komlóról:

Az Africa Queen egy Dél-Afrikában termesztett magas alfa sav tartalmú komló. Az aroma profilja magában foglal harmatos áfonyát, fekete ribizlit, egrest, rágógumit, citromfüvet és csilit. Az Africa Queen kiválóan működik komló hangsúlyos sörökben, amerikai és belga stílusokban egyaránt. Kitűnően harmonizál kávés, gyümölcsös, vagy fűszeres sörökkel.

A sörről:

Ez a Special Hop Happiness sorozatunk harmadik tagja.

(az első volt a BRU-1, a második pedig a Lemondrop)

Főztünk 1000 liter Heavy Daddyt NEIPA sört 20 kiló komlóval. Ezután hidegkomlózáskor még beletettünk 10 kiló Africa Queen komlót. Az eredmény egy ragyogóan világos, szuper testes és sűrű sör, kiválón selymes kortyérzettel.Mesésen krémes, intenzív komló bomba, kellemes frissítő keserűséggel a végén, ami egyensúlyban van a magas maláta tartalomból keletkező 7% alkohol fokkal.

A dobozról, amibe kerül:

0,44-es szexi fekete dobozba kerül a sör. A címkét szitanyomással helyezzük a dobozra, ami környezetkímélő és szuper vagány. Mi használjuk egyedül ezt a technológiát. Pócsik Bori zseniális vagány minimalista grafikája került rá.

Reketye BrewingReketye Brewing


A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.


A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.


A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.


Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!