20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye Stolen Moments 0,44l

Reketye Stolen Moments 0,44l
Reketye Stolen Moments 0,44l
Reketye Stolen Moments 0,44l
Reketye Stolen Moments 0,44l
Reketye Stolen Moments 0,44l
Reketye Stolen Moments 0,44l
Sörtípus
IPA
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
1 590 Ft
Részletek

Stolen Moments:

Ezzel a dupla ipával szeretnénk osztozni veletek a közös pillanatban, mikor kicsekkolunk egy kicsit a napi rutinból.

Malátalé professzor értékelése: “Két kísérleti komló került a sörbe, melyet üvöltve vedelek jobb napjaimon, amióta dobozban van.”

NZL 32-2 és NZL 60. Jó nevek mi? Mindenesetre itt az idő, hogy együtt örüljünk, mert eláraszt, kiömlik, ránk zuhan, elborít az édes papaya, túlérett ananász és mangó párosodva izgalmasan, szinte huncutul a citrusossággal. Kegyetlen. Nem is. Kegyes!

Reketye Brewing

Reketye Brewing

A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.

A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.

Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!