20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Beertailor Porter 0,33l

Beertailor Porter 0,33l
Beertailor Porter 0,33l
Beertailor Porter 0,33l
Beertailor Porter 0,33l
Különleges Felsőerjesztésű barna sör, melyben a karamell maláták mellett, a kávé maláta és csokoládé maláta adja a könnyed kakaós és kávés ízjegyeket.

Kenyeres, kekszes malátaíz, csokoládés, kávés karakterrel. Közepes mértékű komlókeserűség jellemzi.
Sörtípus
Porter
Gyártó
Beertailor
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
4,4 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Sötét
990 Ft
Részletek
Beertailor Porter - Különleges Felsőerjesztésű barna sör, melyben a karamell maláták mellett, a kávé maláta és csokoládé maláta adja a könnyed kakaós és kávés ízjegyeket.

Kenyeres, kekszes malátaíz, csokoládés, kávés karakterrel. Közepes mértékű komlókeserűség jellemzi.

THE BEERTAILOR - A SÖRSZABÓ


Szabó Gábor a cég tulajdonosa megvalósította régi álmát. Szeretett volna egy olyan prémium kraft sörmárkát létrehozni, ami megállja a helyét Magyarországon és akár külföldön is. Ez neki nem csupán csak egy befektetés a sok közül, hanem egy hobby, sőt még a szakmát is kitanulta mielőtt belefogott volna a főzde megvalósításába. Az első munkahelye egy sörfőzdében volt még a 90-es évek végén és már ott beleszeretett a szakmába.

A név a családnévből és a receptek kitalálásából, „szabásából” ered: SÖR - BEER, SZABÓ - TAILOR. A gyerekkori emlékek csak megerősítették a márka elnevezését és a teljes logó kialakítását! Az édesanyja sokat varrt egy Singer varrógépen a tulajdonos gyerekkorában a konyhájukban, emiatt természetesen egy varrógéppel lett teljes a logó. A szlogen a „What’s Your size?” lett. Mekkora a méreted? A szabónál ez az első kérdés, ha ruháról van szó. Neked mekkora a méreted? (pohár, korsó?)

A sörök címkéin a szabó mesterséghez használt kellékek jelennek meg piktogramként.
Jelenleg az alábbi 6 féle sör kapható, de hamarosan bővül a családBeertailor Porter

  • PILSNER – gyűszű

  • WIT- biztosítótű

  • APA-cérna

  • IPA – gomb

  • RED ALE – olló

  • PORTER - varrógép olajozó.


Az üveg egyedi olasz tervezés, az alakja összetéveszthetetlen, így a belső és külső egyediség összhangjára törekszünk. Szenvedélyünk a sörfőzés, ehhez a hagyományos sörfőzési eljárásokat a legfejlettebb technológiával ötvözzük.
A tökéletes minőség eléréséhez, csakhogy pár dolgot említsek, csíra és pormentes levegőt biztosítunk a teljes főzde területén. BWT víztisztitó berendezéssel minden sörünknek egyedi vízprofilt tudunk készíteni, hogy ki emeljük a sör fajtára legjellemzőbb ízt és ezek mellett rendelkezünk még élesztőcentrifugával, speciális szűrőrendszerrel, hidegkomlózó berendezéssel és egy profi német palackozó – dobozoló töltő gépsorral.Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!