20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Horizont & Mad Scientist Playground 007 Triple Dryhopped Triple IPA 0,33l

Horizont & Mad Scientist Playground 007 Triple Dryhopped Triple IPA 0,33l
Horizont & Mad Scientist Playground 007 Triple Dryhopped Triple IPA 0,33l
Horizont & Mad Scientist Playground 007 Triple Dryhopped Triple IPA 0,33l
Horizont & Mad Scientist Playground 007 Triple Dryhopped Triple IPA 0,33l
Horizont & Mad Scientist Playground 007 Triple Dryhopped Triple IPA 0,33l
Típus: Triple IPA
Alkoholfok: 10.5%
Kiszerelés: 0,33L - Dobozos
Szín: Világos
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: Horizont, Mad Scientist
Sörtípus
IPA
Gyártó
Horizont
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
10,5 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 490 Ft
Részletek

Horizont x Mad Scientist Playground 007 Triple Dryhopped Triple IPA


Avagy egyesítettük erőinket az őrült tudósokkal, hogy létrehozzunk egy szörnyeteget ami melenget a hűvös őszi napokon és egy IPA komlósságával összekuszálja az ízlelőbimbókat. Mi az a triple dryhopped kérdezi az egyszeri fogyasztó, nos az kérem amikor háromszor izzítjuk be a hidegkomlózónkat hogy kinyerhessük a komlóból az aromákat, hogy ezek az a kellemes ízkomponensek megjelenhessenek a sörben. Hogy miért Triple IPA? Miért ne? A maga 10,5%-os alkohol tartalmával, komló hangsúlyos ám mégis kicsit édeskés ízvilágával, ez a sör egyesíti amit mindenki szeret egy hűvös őszi napon, a kellemes IPA ízvilágot és az alkoholtól származó melengető érzést. Ez a sör nem csak hogy triplán erős, triplán hidegkomlózott, de háromféle komló felhasználásával is készült a megfelelő aromák eléréséhez.Horizont BrewingHorizont Brewing


Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek.


Számos hazai és külföldi díjat nyertek söreink, de ezek közül az alábbiakra vagyunk a legbüszkébbek.


mi voltunk az első sörfőzde Közép-Európában, aki Grand Champion díjat nyert Dublinban, a Craft Beer Cup-on 2017-ben illetve a magyar szakmai bloggerek a Legjobb Főzde címet szavazták meg nekünk 2019-ben.


A Horizont fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára.


Folyamatosan fejlesztjük söreink minőségét, modern automatizált technológiát használunk, a legmagasabb minőségű import alapanyagokból főzünk és ötvözzük a tradicíonális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel. Mi egy fiatal sörfőzde vagyunk, aki a kiváló sörök érdekében rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan változó fogyasztói szokásokhoz és söripari irányzatokhoz.


Mi hisszük, hogy a sörfőzés is egyfajta művészet.


Ezt szeretnénk nem csak a beltartalomban, de a címkéken keresztül is megmutatni. Egy helyi fiatal művésszel, Fehér Viktóriával együttműködve alakítottuk ki az alapszortimentünk új és friss arculatát, lehetőséget adva számára tehetségének kibontakoztatására.


Minden sörünk egy karakter, és ehhez a karakterhez választottuk ki számos festmény közül azokat, melyek a legjobban mutatják meg a palackban rejlő sör személyiségét.


Miért más a Horizont sör?


  • Élményt adunk: olyan ízeket alkotunk, melyek mindig tartogatnak meglepetést. Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés.

  • A kompromisszum-mentes minőség a lételemünk: a nagyiparban használt pótanyagok helyett a legmagasabb minőségű nemzetközi alapanyagokkal dolgozunk, legyen az tradicionális német és belga maláta, vagy a legfrissebb amerikai és új-zélandi komlók.

  • Mindig megújulunk: folyamatosan keressük az innováció lehetőségét és kiemelten azokat az eljárásokat, mellyel valami új, izgalmas sört tudunk készíteni.

  • Minden sörünknek megvan a helye: a legmagasabb szintű gasztronómiában is kiemelkedő étel-ital párosításokat alkottak már söreinkkel, de a legjobb baráti sörözésekhez is megtalálja a megfelelő főzetet.

  • Jelenleg minden hazai Michelin csillagos étterem kínálja söreinket.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!