20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Magyar Kisüzmei Híradó Winkler Róberttel

A héten a Viharsaroktól két új tétel is érkezett, de mellette Yeast Side, Horizont és Ugar főzdéktől is érkeztek újdonságok!

Szilárd egyik kezével emeli a GDP-t, másik kezével lenyomja az inflációt, egy bomba AKCIÓVAL érkezett a héten egy igaz régebbi, de igazán patent tétellel. A videóból kiderül minden!

Jó szórakozást!

 

 

Mai videónkban a Mad Scientist 3 új termékét + 1 kollabot is hoz, de a többiek remek tételei is helyet kapnak az "őrült tudósok" mellett. Sőt!
A félreértések elkerülése érdekében, csak a Mad-nél lett két Marci és nem helyet cseréltek a Marcik! Tudtok követni? A videóban megkapjátok a választ a remek sörfelhozatal mellett!

 

 

Egy hét szünet után itt vagyunk ismét az új tételekkel, melyek frissen érkeztek. Most nagyobb a szórás, több főzdétől, és van egy új-régi nagy kedvenc, melynek recept ötletét most is megkérdőjelezi Szilárdunk!
 
Jó szórakozást!

 

Mai adásunkban bemutatjuk az INVERZ PROJEKTET, ami egy speciális kollab, melynek keretében a Fehér Nyúl Brewery & Taproom és az UGAR Brewery receptet cseréltek és lefőzték egymás sörét. Mellettük a Mad Scientist főzdéből is jött egy új tétel és 2 régi kedvenc.
MK cica is többet szerepelt ezúttal és a srácok is belemartak jó szokásukhoz híven a főzdékbe!
 
Jó szórakozást a videóhoz!
A mai adáshoz némi rágcsálnivaló is akad a remek sörök mellé. El is hangzik a videóban, hogy a sáska után jól csúszik a NEIPA! Bizony-bizony Szilárd végre zöld utat kapott és beszerezhette az ehető bogarakat, ő szavaival élve, az új marhahúst! ????????
Na de ne feledkezzünk meg a mai sörös tételekről sem, hiszen jobbnál jobb főzetek kerültek a srácok kezei közé ismételten! ????
szórakozást!