20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

9

Fehér Nyúl Glen Floral 0,33l

Fehér Nyúl Glen Floral 0,33l
Fehér Nyúl Glen Floral 0,33l
Fehér Nyúl Glen Floral 0,33l
Fehér Nyúl Glen Floral 0,33l
Sörtípus
Porter
Gyártó
Fehér Nyúl
Erjesztés
Alsó erjesztés
Alkoholfok
9,8 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Sötét
2 190 Ft 
1 990 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 9
Megtakarítás 200 Ft
Részletek
Két újabb hordós csuda a Nyúlüregből! Mindkettőjük alapja egy 9.8%-os balti porter, azonban hatalmas a kontraszt a Speyside és az Islay régiókból érkező hordók között. A Glen Floral a páros lágyabb tagja, ízét a Glen Moray whisky hordóban érlelés határozza meg. A határozottabb ízek kedvelőinek pedig a Scottie Piper markáns, az Ardbeg whiskykre jellemző füstössége adja meg azt, amire vágynak.

Fehér NyúlFehér Nyúl


Néha venni kell egy nagy levegőt és bele kell ugrani az ismeretlenbe. Ez a szabadság, kíváncsiság és nyitottság késztetett bennünket is, hogy belefogjunk abba, amit mindig is szerettünk volna, és megalkossuk a Fehér Nyulat. Mert a sör a szenvedélyünk. Ezzel foglalkozunk éjjel-nappal. Nyitottak vagyunk, kísérletezünk, tanulunk, fejlődünk – és csak olyan italt palackozunk és töltünk hordóba, ami a legszigorúbb mércének is megfelel. A sajátunknak. És persze a tiédnek is.


A kezdetek Amikor Harisnyás Pippi már nem juthatott több színes harisnyához, akkor jött a Fehér Nyúl és Alíz helyett Pippit vitte el a Taproomba sört kóstolni... 2017. márciusában kezdte meg a Fehér Nyúl hivatalos tevékenységét a Soroksári út egykori harisnyafestő épületében. De azért ennél régebbi a történetünk. Egy kis boszorkánykonyha az első állomása a főzde történetének, ahol Sajgó Álmos és Meiszner Péter elkezdtek kísérletezni a házi sörfőzéssel, majd egy idő után, mikor sokadik főzetük is ihatóra, sőt mi több, jóra sikerült, kialakították a mini főzdéjüket egy pincében.


Elkezdődtek a kísérletezések az élesztőkkel, komlókkal és egyéb alapanyagokkal majd 2015-ben megszületett az elhatározás, hogy nyissanak egy saját főzdét. A mesékből jól ismert 3-as szám ebben a történetben is megtalálható, mert ez után került be a csapatba a harmadik, lelkes sörfőző is, Csepregi András személyében.
És akkor mentek-mendegéltek, amíg rá nem találtak az elhagyott harisnyafestő gyárra, ami otthont adott a főzdének és 2017. március 20-án el is készült az első főzet, és azóta nincs megállás.
Innentől kezdve egy új epizód nyílt a nyulak életében és elkezdődött az új világ felfedezése és megismertetése a közönséggel. Így találkozhattok sörökön és ízeken keresztül az őrült kalapossal, a Vörös Királynővel vagy akár a Cheshire macskával. Várunk mindenkit a sörök csodaországában, ahova a nyúl üregén át vezet az út!

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!