20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

10

First Escape Artist 0,33l

First Escape Artist 0,33l
First Escape Artist 0,33l
First Escape Artist 0,33l
First Escape Artist 0,33l
First Escape Artist 0,33l
First Escape Artist 0,33l
Sörtípus
NEIPA
Gyártó
First
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
990 Ft 
890 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 10
Megtakarítás 100 Ft
Részletek

Szabaduljunk ki együtt az elmúlt év szorításából, vessük le a bezártság láncait és koccintsunk legfrissebb New England IPA-nkkal. Az Escape Artist ködös, szalmasárga testébe bújva selymes, komlótól illatozó ínyencség bújkál, melyben a Simcoe, Vic Secret és Sabro komlók gyümölcsös, ananászos és kókuszos ízei egészítik ki egymást.

7%-os szalmasárga hazy New England IPA, amelyhez Sabro, Vic Secret és Simcoe komlókat használtunk.

A közel 14 g/liter komlótól kellemesen gyümölcsös illatok jelentkeznek – elsősorban ananász és őszibarack -, valamint egy szépen rejtett alkoholosság – nem is érezni, mennyire erős, olyan könnyen iható. Kortyérzetre inkább a szárazabb NEIPA-vonalat követi.

First Craft Beer

First Craft Beer

A Kurucz fivérek missziója 2010 óta a minőségi magyar sör.

Évek óta azon dolgoznak, hogy a saját szervezésű fesztiválokkal fórumot teremtsenek a minőségi magyar sörnek és ez által minél több emberrel megismertessék az ízgazdag és illatos sörök sokszínű világát.

„7 éve járjuk a világ vezető craft beer főzdéit és Fesztiváljait, tanulunk a legjobbaktól és missziónkká vált hogy ezt a tudást arra használjuk fel, hogy a tökéletes minőségű, ízgazdag, illatos söröket elérhetővé tegyük a magyar fogyasztók számára.”

Tökéletességre való törekvés “Szenvedélyes emberek vagyunk, szenvedéllyel gondolunk a sörre. Azon dolgozunk évek óta, hogy a fogyasztók is így érezzenek a sörök iránt.”

A tökéletes, elsőosztályú sör csakis megalkuvás nélkül állítható elő! Egy craft beer sörfőzde a termékeit folyamatosan fejleszti és a nagyüzemmel ellentétben nem a maximális profitszerzésre törekszik, hanem a tökéletességre. Ennek többek közt egyszerre feltételei a legszigorúbb higiéniai előírások, a csúcsminőségű alapanyagok, a professzionális technológia.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!