20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HopTop Cherrific XMAS Edition 0,33l

HopTop Cherrific XMAS Edition 0,33l
HopTop Cherrific XMAS Edition 0,33l
HopTop Cherrific XMAS Edition 0,33l
HopTop Cherrific XMAS Edition 0,33l
HopTop Cherrific XMAS Edition 0,33l
HopTop Cherrific XMAS Edition 0,33l
Típus: Gyümölcsös
Alkoholfok: 4,5%
Kiszerelés: 0,33L - Üveges
Szín: Világos
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: HopTop
Sörtípus
Ale
Gyártó
HopTop
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
4,5 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Világos
890 Ft
Részletek

HopTop Cherrific XMAS Edition


Újragondoltuk a meggyes sörünk és az ünnepekre elkészítettük nektek a téli verzióját. A meggy ízéhez tökéletesen passzol a fahéj fűszeressége. Szerintünk tuti lett!

A Cherrific! téli limitált kiadása egy igazi gyümölcsből készült, belga alapú sör, amelyhez hozzáadtunk egy csipetnyi fahéjat, hogy belecsempésszük az igazi téli hangulatot. Tapasztald meg te is a fanyar meggy, az édes maláta és a fahéj találkozását!

HopTop BreweryHopTop Brewery


A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.


Tulajdonosunk Ali Rawech Szami egy multinacionális vállalatnál dolgozott vezetőként, majd pályája nem várt fordulataként váltott a sörfőzés mesterségére. Közgazdász múltja és maximalista hozzáállása miatt egy emberként tudta felépíteni és összefogni ezt a céget. A díjnyertes receptek mind az Ő nevéhez fűződnek, ugyanakkor a gazdasági döntéseket is Neki kell meghoznia.


A folyamatos kísérletezés, önmagunk szakmai fejlesztése soha nem szűnő tevékenység a cég életében. Reméljük, hogy ennek a szemléletnek is az eredménye, hogy több nemzetközi díjjal is büszkélkedhetünk.


A nálunk készült sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, ezért ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad. Ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!