20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HopTop Tennessee Imperial Stout 0,5l

HopTop Tennessee Imperial Stout 0,5l
HopTop Tennessee Imperial Stout 0,5l
HopTop Tennessee Imperial Stout 0,5l
Egy évig Tennessee whisky-s hordóban érlelt 12%-os Russian Imperial Stout. Szerettünk volna arra törekedni, hogy a sörbe csak a német tisztasági törvénynek megfelelve a négy klasszikus alapanyag kerüljön. Ezen négy alapanyag kombinációjából született fekete sör adta az alapot arra, hogy hordóba töltsük és a hordó, illetve a korábban benne lévő whisky ízét hangsúlyozzuk ki a sörben.
Sörtípus
Stout
Gyártó
HopTop
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
12 %
Kiszerelés
0,5l üveges
Szín
Sötét
4 290 Ft
Részletek

HopTop Brewery

HopTop Brewery

A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.

Tulajdonosunk Ali Rawech Szami egy multinacionális vállalatnál dolgozott vezetőként, majd pályája nem várt fordulataként váltott a sörfőzés mesterségére. Közgazdász múltja és maximalista hozzáállása miatt egy emberként tudta felépíteni és összefogni ezt a céget. A díjnyertes receptek mind az Ő nevéhez fűződnek, ugyanakkor a gazdasági döntéseket is Neki kell meghoznia.

A folyamatos kísérletezés, önmagunk szakmai fejlesztése soha nem szűnő tevékenység a cég életében. Reméljük, hogy ennek a szemléletnek is az eredménye, hogy több nemzetközi díjjal is büszkélkedhetünk.

A nálunk készült sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, ezért ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad. Ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!