20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Horizont Beantown Tea Party 0,33l
Horizont Beantown Tea Party 0,33l
1 390 Ft

Horizont Beantown Tea Party 0,33l

Horizont Beantown Tea Party 0,33l
Horizont Beantown Tea Party 0,33l
Horizont Beantown Tea Party 0,33l
Sörtípus
Stout
Gyártó
Horizont
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6,2 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Sötét
1 390 Ft
Részletek
A Selfish Games szériánk létrehozatalának első és legfontosabb célja az volt, hogy olyan ötleteket valósítsunk meg, amik valamilyen oknál fogva közel állnak a szívünkhöz. És bizony, a sörök mögött emberek és olykor igen jó sztorik vannak. A Beantown Tea Party is egy ilyen tétel. Sörfőzőnk, Till Áron majdnem 10 éve kezdte otthon a sörfőzést. A mai napig tele van a termelési terve, különlegesebbnél különlegesebb, olykor elfeledett sörtípusokkal. A nálunk első, saját ötletén alapuló söre, egy szintén otthon lefőzött darab alapján készült. A pilot verzióban is volt már egy csavar, hiszen a HBC-630 nevű, kísérleti komlót használta hozzá, melynek kellemes, enyhén gyümölcsös, teás ízjegyei Áron fejében tökéletesen passzoltak az Earl Grey tea és bergamot (ugye ez az Earl Grey egyik alapfűszere) ízvilágához. És persze miért is csinálunk sört, ha nem a fejünkben megszülető ötletek miatt (Selfish Games felfogás).
Ez lett a Beantown Tea Party alapötlete. Maga a sör egy kellemesen komlós, American stout, 6,2%-os alkoholtartalommal. A stoutra jellemző kávés ízjegyek találkozása a komló kesernyésségével és a bergamot jellegzetesen citrusos ízvilágával egy teljesen új, páratlan íz-orgiává teljesedik ki, főleg a sör hőfokának változásával. Ajánljuk nem teljesen lehűtve fogyasztani.

És akkor jöjjön a név. Ha már american stout, akkor kicsit amerikai irányba vittük a névválasztást, és ha már tea, és Amerika, akkor miért ne jutna mindenkinek az eszébe a világtörténelem egyik legfontosabb eseménye, a bostoni teadélután. Persze itt is elhelyeztünk egy csavart, hiszen Boston helyett a város helyi becenevét, Beantown-t választottuk, így jött össze a Beantown Tea Party elnevezés. Persze nem egy sima teadélutánra készüljetek, ha megkóstoljátok, mert annál igencsak több rejlik a sörben.lágtörténelem egyik legfontosabb eseménye, a bostoni teadélután. Persze itt is elhelyeztünk egy csavart, hiszen Boston helyett a város helyi becenevét, Beantown-t választottuk, így jött össze a Beantown Tea Party elnevezés. Persze nem egy sima teadélutánra készüljetek, ha megkóstoljátok, mert annál igencsak több rejlik a sörben.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!