20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Horizont Kiss of the Unicorn 0,33l

Sörtípus
IPA
Gyártó
Horizont
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
5,1 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
1 390 Ft
Részletek
Rumi Cintia, a Horizont egyetlen női sörfőzője a történetünk eddigi egyik legvadabb ötletével állt elő, amit mindenkinek a legnagyobb örömére meg is valósítottunk. Cinti nagyon extrém és nagyon csajos sört álmodott meg hibiszkusszal, rózsaszín árnyalatban, és bizony, EHETŐ CSILÁMMAL feltuningolva. Persze egy sörfőzőcsaj receptje és egy nagyon csajos sör komlója mi is lehetne, mint a Pink Boots Society* fémjelzésével ellátott komlóblend a Yakima Chief-től. Persze a sörbe került egy jó nagy adag hibiszkusz is, és hát ami a legnagyobb extra az egészben, az a CSILLÁM! A sör egy klasszikus (hagyományosnak nem igazán nevezhető) Red IPA, a szokásos ízjegyekkel, enyhe komlóssággal, és a hibiszkus frissítő ízjegyeivel és illatával.

Az egyedi címkével jelezzük, hogy kibontás előtt felfordítandó (NE RÁZD FEL!), hogy a doboz aljára esetlegesen leült csillám mindenképpen a sörben, és ne az üres doboz alján kössön ki.

A sör nevét pedig a színéhez, a CSILLÁMHOZ és persze Cinti elképzeléseihez igazítottuk. Igazából többet nem is mondunk róla, mer az a legjobb, ha megkóstoljátok.

*A Pink Boots Society az italiparban dolgozó nők oktatásának, és szakmai előrehaladásának támogatását tűzte ki célul. A szervezet céljai megegyeznek a mi általunk támogatott szakmai célokkal, így a Pink Boots Society megkapja a sör eladásából származó bevételünk egy részét.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!