20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Horizont Selfish Games Hazy IPA 0,33l

Horizont Selfish Games Hazy IPA 0,33l
Horizont Selfish Games Hazy IPA 0,33l
Horizont Selfish Games Hazy IPA 0,33l
Horizont Selfish Games Hazy IPA 0,33l
Horizont Selfish Games Hazy IPA 0,33l
Sörtípus
IPA
Gyártó
Horizont
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6,5 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 090 Ft
Részletek

Mivel is indíthatnánk az új szériát ha nem egy komlóhangsúlyos sörrel?

Ez a főzet két olyan komló felhasználásával készült, amikkel eddig még nem dolgoztunk, nevezetesen a Loral és a Calista. Természetesen hidegkomlóként kapott egy kis Citrát, valamint kihagytuk belőle a búzamalátát, ami megszokott összetevője a hazy illetve new england ipáknak. De cserébe az üresen maradt helyet feltöltöttük zabbal, nehogy krémes kortyérzet nélkül maradjunk. Illatra kellemes passiógyümölcs tódul be az orrba, aztán az ajkunkhoz érve a grapefruit veszi át a domináns gyümölcs ízvilágát.

Horizont Brewing

Horizont Brewing

Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek.

Számos hazai és külföldi díjat nyertek söreink, de ezek közül az alábbiakra vagyunk a legbüszkébbek.

mi voltunk az első sörfőzde Közép-Európában, aki Grand Champion díjat nyert Dublinban, a Craft Beer Cup-on 2017-ben illetve a magyar szakmai bloggerek a Legjobb Főzde címet szavazták meg nekünk 2019-ben.

A Horizont fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára.

Folyamatosan fejlesztjük söreink minőségét, modern automatizált technológiát használunk, a legmagasabb minőségű import alapanyagokból főzünk és ötvözzük a tradicíonális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel. Mi egy fiatal sörfőzde vagyunk, aki a kiváló sörök érdekében rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan változó fogyasztói szokásokhoz és söripari irányzatokhoz.

Mi hisszük, hogy a sörfőzés is egyfajta művészet.

Ezt szeretnénk nem csak a beltartalomban, de a címkéken keresztül is megmutatni. Egy helyi fiatal művésszel, Fehér Viktóriával együttműködve alakítottuk ki az alapszortimentünk új és friss arculatát, lehetőséget adva számára tehetségének kibontakoztatására.

Minden sörünk egy karakter, és ehhez a karakterhez választottuk ki számos festmény közül azokat, melyek a legjobban mutatják meg a palackban rejlő sör személyiségét.

Miért más a Horizont sör?

  • Élményt adunk: olyan ízeket alkotunk, melyek mindig tartogatnak meglepetést. Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés.
  • A kompromisszum-mentes minőség a lételemünk: a nagyiparban használt pótanyagok helyett a legmagasabb minőségű nemzetközi alapanyagokkal dolgozunk, legyen az tradicionális német és belga maláta, vagy a legfrissebb amerikai és új-zélandi komlók.
  • Mindig megújulunk: folyamatosan keressük az innováció lehetőségét és kiemelten azokat az eljárásokat, mellyel valami új, izgalmas sört tudunk készíteni.
  • Minden sörünknek megvan a helye: a legmagasabb szintű gasztronómiában is kiemelkedő étel-ital párosításokat alkottak már söreinkkel, de a legjobb baráti sörözésekhez is megtalálja a megfelelő főzetet.
  • Jelenleg minden hazai Michelin csillagos étterem kínálja söreinket.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!