20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

9

Horizont Sour Series Guava & Lychee Sour Ale 0,33l

Horizont Sour Series Guava & Lychee Sour Ale 0,33l
Horizont Sour Series Guava & Lychee Sour Ale 0,33l
Horizont Sour Series Guava & Lychee Sour Ale 0,33l
Horizont Sour Series Guava & Lychee Sour Ale 0,33l
Sörtípus
Ale
Gyártó
Horizont
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
4,2 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 090 Ft 
990 Ft
Kezdete: 2023.07.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény 9
Megtakarítás 100 Ft
Részletek
Természetesen ennek a sörnek is van előzménye, ugyanis szerintem a guava és a savanyú sör fantasztikusan kiegészíti egymást és kellemesen frissítő ízélménnyé varázsolják egymást. Történt ugyanis, hogy mentem hazafelé és megláttam egy guavás üdítőt a boltban és megvettem majd összepróbáltam a licsivel, amit előzőleg vettem teljesen más célból és számomra a kettő nagyon is passzolt egymáshoz, ezért is született meg ez a sör.
Maga a sör egy egyszerű kettlesournak indult, ami azt jelenti, hogy a komlózatlan sörlét lactobacilus kultúrával (pl. élőflórás joghurtban ezt is fogyasztjuk) elősavanyítjuk és amikor eléri a kívánt pH-t akkor ezt felforralva megöljük a baktériumokat és a már komlózott sörlé megkapja a tiszta fajélesztőt, amit használni akarunk az adott sörhöz.
Szóval, ez a sör a komló mellé egy kevés laktózt is kapott, ami segít kiemelni a trópusi gyümölcsök ízvilágát, ugyanis mivel ez egy pasztörizálatlan és szűretlen sör, ezért a gyümölcsben található cukrokat az élesztő megeszi és ezzel az édes ízérzetet is csökkentjük, ám a laktóz az élesztő számára ehetetlen, ezért kiváló a hiányzó édesség pótlására.
Erjedés közben megkapta a gyümölcspürét, amiben a cukrokat az élesztő szépen fel is dolgozta, majd amikor elérkezett az idő behűtöttük. Rettenetesen várták bent a kiszerelést a srácok.
Ennek sörnek az a célja, hogy a nyári melegben oltsa az ember szomját. Nem terveztük világmegváltó sörnek, az emberek ezt kortyolgatva a melegben kellemeset tudnak beszélgetni és kikapcsolódni.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek