20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Mad Scientist Burnout 0,44l

Mad Scientist Burnout 0,44l
Mad Scientist Burnout 0,44l
Mad Scientist Burnout 0,44l
Mad Scientist Burnout 0,44l
A teljes kompozíció alapvetően a Callista komló körül forog, felvonultatva az intenzív gyümölcsös és visszafogott gyógynövényes jegyeit. Ha elég időt szánsz rá, akkor idővel nem csak a sárgabarackos és maracujás tónusokat veszed észre az előtérben, de lassan piros bogyós gyümölcsök is elkezdenek megjelenni az ízek között... A Callistán túl a Sabro mondhatni a tökéletes másodhegedűs a krémes, kókuszos, trópusi és csonthéjas gyümölcsök ízeivel, míg a Galaxy, mint hű társunk évek óta, magabiztosan hozza a már jól - de nem unásig - ismert barackos és citrusos jegyeket.

A test alapvetően krémes, visszafogottan gyümölcsös keserűséggel, ami remekül kiegyensúlyozza a fent részletezett ízkavalkádot! Valamivel meg kellett támasztani azért mindezt. A tartályok alja olyan szinten tele volt komlóval, hogy lehetetlen volt elég dobozt kiszerelni, így kicsit izzadunk, hogy vajon mindenhova jut -e elég...
Sörtípus
DIPA
Gyártó
Mad Scientist
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
8 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
1 890 Ft
Részletek

Mad ScientistMad Scientist


Hatalmas vállalkozók voltunk, nagy üzleti háttérrel és rengeteg megtakarított pénzzel... Na persze. Házisörfőzők voltunk, álmokkal meg bilibe lógó kézzel.


Aztán egyszer csak úgy határoztunk, hogy kipróbáljuk magunkat a nagyközönség előtt, és elkezdtünk bérfőzők lenni olyan sörfőzdéknél, mint a Reketye Brewing vagy a Monyo Brewing.


Szó szót követett, és már magunk sem tudjuk hogyan, de végül 2016 márciusában elrajtolt a saját sörfőzdénk.


És innentől kezdve őrület volt. 2016 végére már kb dupla ennyien voltunk, 2017 elején pedig megkaptuk azt az elismerést, ami folyamatosan a szemünk előtt lebegett egész előző évben: mi lettünk Magyarországon az Év Sörfőzdéje.


Talán az egyik legfontosabb mérföldkő az volt, amikor megnyitottuk a saját bárunkat, a Labort.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!