20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Monyo & Racer Beans Guematala Ride 0,33l

Monyo & Racer Beans Guematala Ride 0,33l
Monyo & Racer Beans Guematala Ride 0,33l
Monyo & Racer Beans Guematala Ride 0,33l
Sörtípus
Porter
Gyártó
Monyo
Erjesztés
Alsó erjesztés
Alkoholfok
5,5 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Sötét
990 Ft
Részletek
Megérkezett az év utolsó söre és egyben utolsó együttműködése, a Guetemala Ride Coffee Porter!

A Racer Beans budapesti kávépörkölővel közösen alkottuk meg ezt a kávés portert, amihez speciality guetamalai kávébabot használtunk fel.

De mit is kell tudni a Racer Beans-ről?

A Racer Beans Coffee két gyerekkori barát együttműködésének nyomán került fel a magyar specialty kávépörkölés palettájára. A motorozás és a jó kávé egyaránt rajongásuk tárgyát képezte, így született meg a Racer Beans Coffee. A márka kizárólag a legmagasabb minőségű zöldkávé beszerzését és megfelelő, szakértő feldolgozását tűzte ki célul. A repertoárban általában változatos, többféle termőterületről származó eszpresszó- és filterpörkölést is találhatunk igényeinknek megfelelően.

Mit kell tudni a sörhöz felhasznált kávéról?

Egy újabb remek tétel a guatemalai kávétermesztés szívéből, amelyet a ASPROCDEGUA termelő szövetkezetnek köszönhetünk. Közel 664 farmer egyenként 2 hektár méretű területen a kávé mellett termelnek banánt, citrusféléket és avokádót is. Ez a friss guetamalai kávé közepesen savas, mégis vibrálóan citrusos ízek megfelelően párosulnak a praliné és a karamell testes ízjegyeivel.

Milyen lett ez a kávés porter szerintünk?

Elegáns sűrű kapucsínó hab, száraz kakaós illat keveredik finom édeskés kandírozott citrusossággal egy leheletnyi kávés csavarral. A virgonc, pezsgő korty ízében a malátás étcsokoládés alapra kúszik be a kávés csersavasság, hosszú "cold brew-s" lecsengéssel.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!