20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye Gratitude 0,44l

Reketye Gratitude 0,44l
Reketye Gratitude 0,44l
Reketye Gratitude 0,44l
VIDEÓ

VIDEÓ a sörről! Görgess lejjebb a megtekintéséhez!

Sörtípus
IPA
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
5,5 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
1 590 Ft
Részletek

A hála jó érzés. Ezt nem csak a tudományos vizsgálatok igazolják, hanem mindannyian tudjuk, hogy jó.Nem tudunk itt és most egy részletes listát írni, hogy kiknek vagyunk hálásak.

Azért készítettük, hogy köszönetet mondjunk. Ha valakinek továbbadod, reméljük az érzés is megy vele. 

Egyszerűen nem férne itt el. Meg milyen sorrendben, amikor azt nem akarjuk, hogy sorrend legyen. Mert sok embernek hálásak vagyunk. Aki küzd a járvány ellen, vevőinknek, a kitartó vendéglátóhelyeknek, a többi sörfőzdének és itt most még nagyon hosszú felsorolás jönne. Kollégáinknak, barátainknak. Magunknak is.

Reketye Brewing

Reketye Brewing

A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.

A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.

Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!