20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye Lager 0,44l
Reketye Lager 0,44l
990 Ft

Reketye Lager 0,44l

Reketye Lager 0,44l
Reketye Lager 0,44l
Sörtípus
Lager
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Alsó erjesztés
Alkoholfok
4,5 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
990 Ft
Részletek
A sörről:

Friss, harmatos 4,5%-os lager sör. Könnyű, malátás ízvilágú, ami tökéletes belépő a kézműves sörök világába. Friss, nem túl keserű komlózásának és kellemes, édes- kekszes, malátás utóízének köszönhetően nagyon itatja magát. Rendelésnél gondolni kell arra, ha vendégség lesz, nagyon hamar elfogy.

A történet a sör mögött:

A ravasz terv

Általában nem várunk sokat egy láger típusú sörtől, mert egyszerűnek tartjuk. Szeretnénk megmutatni milyen történet van a miénk mögött. Az ilyen típusú sörök ismertsége az európai nagyipari lagersörök dimenziójában lebeg – a cseh és német ipar keretei között. Pedig ebben a kategóriában is lehet mást alkotni, ha azt jól, odafigyeléssel készítjük el. Megpróbáltuk és azt gondoljuk, sikerült. Inspirált minket a történet, amelyben kirajzolódik az, hogy egy kis furfanggal, csavarral az egyszerű dolgok is mennyire összetetté, különlegessé válhatnak.

Nagyapánk harmadik gyermeke volt a hétből a Budapest melletti kis település lakatosának. 1930-ban szegények voltak, de ez nem meglepő. Ha a lakatosnak nem akadt munkája, akkor nem volt mit enni. Ezért minden munkát elvállalt, akár a bicikli kerekek javítását is. De leleményesség, az volt. A gyerekek rajzszegeket szórtak szét az úton, így a károsultaknak szinte azonnal fel tudták ajánlani a lyukas kerekek javítását apjuk lakatosműhelyében.

Ez lehetne egy keserű történet is a szegénységről, de megédesíti a családi összetartás, a közös munka és a gyermeki játékosság. Ez a sör lehetne egy átlagos láger sör, de a befektetett energia, munka, odafigyelésnek megvan az eredménye.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!