20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye Lager 0,44l

Reketye Lager 0,44l
Reketye Lager 0,44l
Sörtípus
Lager
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Alsó erjesztés
Alkoholfok
4,5 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
990 Ft
Részletek
A sörről:

Friss, harmatos 4,5%-os lager sör. Könnyű, malátás ízvilágú, ami tökéletes belépő a kézműves sörök világába. Friss, nem túl keserű komlózásának és kellemes, édes- kekszes, malátás utóízének köszönhetően nagyon itatja magát. Rendelésnél gondolni kell arra, ha vendégség lesz, nagyon hamar elfogy.

A történet a sör mögött:

A ravasz terv

Általában nem várunk sokat egy láger típusú sörtől, mert egyszerűnek tartjuk. Szeretnénk megmutatni milyen történet van a miénk mögött. Az ilyen típusú sörök ismertsége az európai nagyipari lagersörök dimenziójában lebeg – a cseh és német ipar keretei között. Pedig ebben a kategóriában is lehet mást alkotni, ha azt jól, odafigyeléssel készítjük el. Megpróbáltuk és azt gondoljuk, sikerült. Inspirált minket a történet, amelyben kirajzolódik az, hogy egy kis furfanggal, csavarral az egyszerű dolgok is mennyire összetetté, különlegessé válhatnak.

Nagyapánk harmadik gyermeke volt a hétből a Budapest melletti kis település lakatosának. 1930-ban szegények voltak, de ez nem meglepő. Ha a lakatosnak nem akadt munkája, akkor nem volt mit enni. Ezért minden munkát elvállalt, akár a bicikli kerekek javítását is. De leleményesség, az volt. A gyerekek rajzszegeket szórtak szét az úton, így a károsultaknak szinte azonnal fel tudták ajánlani a lyukas kerekek javítását apjuk lakatosműhelyében.

Ez lehetne egy keserű történet is a szegénységről, de megédesíti a családi összetartás, a közös munka és a gyermeki játékosság. Ez a sör lehetne egy átlagos láger sör, de a befektetett energia, munka, odafigyelésnek megvan az eredménye.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!