20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye & One Beer Pale Ale 0,44l

Reketye & One Beer Pale Ale 0,44l
Reketye & One Beer Pale Ale 0,44l
Reketye & One Beer Pale Ale 0,44l
Reketye & One Beer Pale Ale 0,44l
VIDEÓ

VIDEÓ a sörről! Görgess lejjebb a megtekintéshez!

Sörtípus
Ale
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6,5 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
990 Ft
Részletek

A cél az volt, hogy Szilárd elvárásainak maximálisan megfeleljünk (amit nem lehet) de sikerült! Egy olyan egyszerűbb PaleAle-t szerettünk volna létrehozni, ami minőségében a legjobbak között van viszont árában nem! Pontosan mi sem tudjuk a választ arra, hogy mi az arany középút. De az biztos, hogy a szélsőségektől és a túlzástól mentes állapot, a harmónia és az egyensúly jelenléte. Nem idézünk filozófusokat, inkább újra gondolunk, megvizsgálunk rendszeresen minden receptet. Így lett az új 6,5%-os PaleAle sörünk is még finomabb. Cascade és Centennial került bele hidegkomlózáskor, ami egy visszafogott, mégis friss ízkombinációt eredményezett.

Reketye Brewing

Reketye Brewing

A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.

A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.

Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kovács Vince
2021.04.29
Ha tartósan lehetne akár "egyszerűbben" szupermarketben, 500 forintért ilyen minőségű sört venni, nem lenne kérdés, mi lenne az "ivósöröm"
sörmérő
2021.04.28
Az évszázad vétele volt!!!