20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye The Bruce 0,44l

Reketye The Bruce 0,44l
Reketye The Bruce 0,44l
Reketye The Bruce 0,44l
Reketye The Bruce 0,44l
Reketye The Bruce 0,44l
Sörtípus
IPA
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
1 590 Ft
Részletek

Íme új sörünk, egy új -zélandi komlóval készült remek ipa. Különlegessége a The Bruce komló, ami egy vibráló, aromás komló blend, azaz keverék, cuvee, mix: korai szüretelésű Nelson Sauvin, korai Motueka, kései Pacifica és "középső" Pacific Jade komlók keveréke. Ezektől a nyalánkságoktól a frissen reszelt citromhéj, narancsvirág, trópusi gyümölcsök ízei ragyognak elő. Első kortyban megjelenik a citrusosság, utána a gyümölcsösség a végén pedig marad a klasszikus keserűség.

Malátalé professzor komló bróker (dealer?) is, ezért tudunk különösen ritka és nehezen beszerezhető komlókból söröket főzni Nektek, és igen, magunknak is.

Összesen 500 dobozt gyártottunk.

Reketye Brewing

Reketye Brewing

A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.

A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.

Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!