Részletek
A Terminus latinul határt jelent. Ilyen markáns vonal a bárpult formájában a vendég és a bártender között is húzódik… Ez a kép lebegett Gózon Péter és két állandó vendége, Eszter és Szilárd fejében is, amikor megalkották közös ginjüket, a Terminust. A gint, ami e határt átlépve összeköti a bártendert a vendégeivel. A gin fűszervilága rendhagyónak mondható, mivel magában rejti a ginek esetén ritkán használt zsályát, illetve a magyarság gyökereire utaló piros fűszerpaprika port. Az összetevők mellett a gyártási folyamat is egyedi, hiszen a gin lepárlása nem forralással, hanem vákuumdesztillációval történik, mindösszesen 38,5 Celsius fokon, mely megkíméli a fűszereket a túlfőzéstől.
A tapasztalt ginfogyasztóknak natúr tonikkal ajánljuk, de citrusos ízvilágú tonik is kiváló választás a Terminus Gin mellé.
Ízvilág: Fűszeres, enyhén “csípős”.