20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Ugar Trailer 4 0,33l

Ugar Trailer 4 0,33l
Ugar Trailer 4 0,33l
Ugar Trailer 4 0,33l
Sörtípus
IPA
Gyártó
Ugar
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7,5 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 190 Ft
Részletek
Hazy West Coast IPA infused with vanilla

Két világ ötvözése New England IPA juicy, gyümölcsös, és hazy világát ötvöztük a West Coast IPA szárazabb keserűbb citrusos világával.

Kollab a Stika brewing és az Ugar között. ahol Ákos a Stikától és Andreas az Ugartól sok nehéz sörkóstolás követően kitaláltuk hogy csináljunk valami olyat ami harmónikus úgy hogy közben kicsit ellen is mond mindennek.

alacsony hőmérsékleten cefrézve szarazabb sör testet akartunk, mely NEIPA-val ellentétbe forralás közben is kap komlókat így WEST COAST-os markáns keserűséget kapunk a korty végén, NEIPA nak megfelelően whirpool egy halom komlót tettünk, majd egy NEIPA élesztővel a hazy krémes testtel ellensúlyozzuk a meleg oldal West Coast jellegeit, a végén bődületes mennyiségű komló majd hogy lekerekítsük hidegoldalon egy kis madagaszkári vanília raktunk még hozzá hogy végkép összezavarjunk mindenkit.

Kóstolás: kitöltésnél azonnal érződnek a vanília és a gyümölcsös jegyek de érdemes egy pillanatra hagyni hogy magához térjen a sör és nem jéghidegen fogyasztani. Mondanám hogy a sedimentet az aljáról rázzátok fel de mivel tegnap dobozoltunk erre nem lesz nagyon szükség
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!