20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

17

Viharsarok Citromtorta 0,33l

Viharsarok Citromtorta 0,33l
Viharsarok Citromtorta 0,33l
Viharsarok Citromtorta 0,33l
Viharsarok Citromtorta 0,33l
Viharsarok Citromtorta 0,33l
Sörtípus
Ale
Gyártó
Viharsarok
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7,7 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 190 Ft 
990 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 17
Megtakarítás 200 Ft
Részletek

Mennyei citromtorta sütés nélkül? Egyszerű! Csak szisszents fel egy Viharsarok Citromtortát, amiben ott a lágy és fanyar citromkrém és az omlós vajas tészta. Üde és édes, savanykás és sós — a klasszikus desszert minden ízét megtalálod ebben a krémes Milkshake Pale Ale-ben, amely valódi citromhéjjal és vanília kivonattal készül.

Viharsarok

Viharsarok

A Beer Corner látványfőzdéje 2020 őszétől Viharsarok Sörfőzdeként főzi tovább zavartalanul a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel.

Az ötlet megszületésétől a kezdeti lépések megtételéig nem telt el sok idő. Amikor 2017-ben alapítóink, Ábrahám Csaba és felesége Judit letette cégünk alapkövét, egy olyan vállalkozásban gondolkodtak, mely képes bizonyítani, hogy a hazai élelmiszergyártás – megfelelő hozzáállással – valóban kiemelkedő minőségű termékek előállítására képes.

Igaz, fiatal főzdének számítunk, de fogyasztóink lelkes és pozitív visszajelzései mellett már rangos szakmai elismerésekkel is rendelkezünk, két nemzetközi sörminősítő versenyről is érmekkel térhettünk haza: lager sörünk egy bronz és egy ezüst, barna sörünk egy bronz, míg IPA sörünk egy ezüst minősítést érdemelt ki.

Úgy véljük, hogy az egyszerűség és kifinomultság áll a legjobban a sörnek. Ezért keményen és kritikusan dolgozunk annak érdekében, hogy ez utóbbi kettő csúcsminőséggel társuljon.

Csak kivételes minőségű természetes lágy vízzel és híres žateci komlóval főzünk sört. Lehet a komló amerikai, vagy az élesztőtörzs belga, a mesteri munka és a szakma tisztelete 100%-ban gyulai. Söreinket kiváló alapanyagokból, a higiéniai előírások pontos betartásával és maximális hozzáértéssel főzzük!

Nemzetközi sörminősítő versenyeken szerzett érmeink magukért beszélnek. Rövid fennállásunk ellenére a 2019 áprilisában megrendezett XIII. KSE Nemzetközi Sörversenyen söreink az abszolút élbolyban végezve, három ezüst és egy bronz minősítést szereztek. Czech Pale Lager sörünk kategóriája legmagasabb pontszámát begyűjtve, a legjobb lagerként zárta a versenyt.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!