Reketye Lemondrop 0,44l

1 590 Ft

A különleges komlónak köszönhetően a sör elkészítése folyamán egyetlen menta, lime vagy egyéb citrusféle sem volt veszélyeztetve.

Típus: Double / Imperial IPA
Alkoholfok: 7%
Kiszerelés: 0,44L – Dobozos
Szín: Világos
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: Reketye

Termékleírás

Reketye Lemondrop 7%/ DIPA

Szexi fekete doboz, printelt címke, szuper vagány, senkinek nincsen ilyen, igazán környezetkímélő és közben stílusos

A Special Hop Happiness második versenyzője célba érkezett. A különleges komlónak köszönhetően a sör elkészítése folyamán egyetlen menta, lime vagy egyéb citrusféle sem volt veszélyeztetve. A komló önmagában hordozza a valódi citrom aromáit, így igazán frissítő, citrusos ízeket érezhetünk egy dupla ipában. 20 kiló komlót használva készítettünk egy dupla neipát, majd még beleraktunk 10 kiló Lemondrop komlót hidegkomlóként.

The name truly says it all. Lemondrop offers a “unique lemon-citrus character with a pleasant aroma.” The bright citrus and subtle herbaceous notes are perfect for sessionable beers. While ales tend to bring out her sweeter side, Lemondrop is delicate and refined enough for quality lagers.

Komló adatok:

  • 5—7% Alpha
  • 4—6% Beta

AROMA SPECIFICATION
lemon, mint, green tea, light melon
GENETIC ORIGIN
Aroma-type hop, originated from a cross between Cascade and USDA 19058 male

További sörök a főzdétől >>
Reketye Lemondrop

Reketye Brewing Co. – A főzdéről

Szeretjük a sört.

A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

Miben vagyunk mások?

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.

A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.

Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!

One Beer pohár

Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess a INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!

ILYEN OLCSÓ MÉG SOSEM VOLT %%%%

Fuego Valyrio

LESD MEG!
close-link

Szereted az CIDERT?

Akkor ezt kortyolgasd az árnyékban! :)
IRÁNY A CIDEREKHEZ!
close-link
CIDERT NEKEM!

MIZU HAVER?

Nem tudsz választani?
Segítsek?
EZEKET SOKSZOR KERESTÉK A SÖRBARÁTAID!
close-link
NARA SEGÍT