20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Beertailor Ananász 0,33l

Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Beertailor Ananász 0,33l
Sörtípus
Lager
Gyártó
Beertailor
Erjesztés
Alsó erjesztés
Alkoholfok
4,8 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Világos
990 Ft
Részletek

Minőségi amerikai lager típusú sör találkozása a trópusi világ ikonikus ízével.

Egyedi ízvilág, tökéletes harmónia!

Az erős maláta alap az ananász édes ízével.

Érezd a gyümölcs természetes ízét.

Beertailor

The Beertailor

Szabó Gábor a cég tulajdonosa megvalósította régi álmát. Szeretett volna egy olyan prémium kraft sörmárkát létrehozni, ami megállja a helyét Magyarországon és akár külföldön is. Ez neki nem csupán csak egy befektetés a sok közül, hanem egy hobby, sőt még a szakmát is kitanulta mielőtt belefogott volna a főzde megvalósításába. Az első munkahelye egy sörfőzdében volt még a 90-es évek végén és már ott beleszeretett a szakmába.

A név a családnévből és a receptek kitalálásából, „szabásából” ered: SÖR-BEER, SZABÓ – TAILOR. A gyerekkori emlékek csak megerősítették a márka elnevezését és a teljes logó kialakítását! Az édesanyja sokat varrt egy Singer varrógépen a tulajdonos gyerekkorában a konyhájukban, emiatt természetesen egy varrógéppel lett teljes a logó. A szlogen a „What’s Your size?” lett. Mekkora a méreted? A szabónál ez az első kérdés, ha ruháról van szó. Neked mekkora a méreted? (pohár, korsó?)

A sörök címkéin a szabó mesterséghez használt kellékek jelennek meg piktogramként. Jelenleg az alábbi 6 féle sör kapható, de hamarosan bővül a család PILSNER – gyűszű; WIT – biztosítótű; APA – cérna; IPA – gomb; RED ALE – olló; PORTER – varrógép olajozó.

Az üveg egyedi olasz tervezés, az alakja összetéveszthetetlen, így a belső és külső egyediség összhangjára törekszünk. Szenvedélyünk a sörfőzés, ehhez a hagyományos sörfőzési eljárásokat a legfejlettebb technológiával ötvözzük.

A tökéletes minőség eléréséhez, csakhogy pár dolgot említsek, csíra és pormentes levegőt biztosítunk a teljes főzde területén. BWT víztisztitó berendezéssel minden sörünknek egyedi vízprofilt tudunk készíteni, hogy ki emeljük a sör fajtára legjellemzőbb ízt és ezek mellett rendelkezünk még élesztőcentrifugával, speciális szűrőrendszerrel, hidegkomlózó berendezéssel és egy profi német palackozó – dobozoló töltő gépsorral.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Dávid Kreininger
2021.04.15
Egy nagyon finom és kiegyensúlyozott kicsit híg ananászlé. Végre nem egy citromos nyári sör hanem egy különleges. Abszolút nem szirupos, édes, hanem egy kicsit vizes ananászlé. DE(!) ettől jó. És mikor már legurult ott a pils enyhén kesernyés íze.
Perfekt!
Előnyök: hidegen, nyáron ha nem a keserűt és a citromost kívánod. Ez AZ!
Hátrányok: Inkább csajos.