INGYENES házhoz szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!
Kérdésed van? +36309320477
Megújult a Soulty: hallgatva a visszajelzésekre, módosítottuk a Soulty receptjét. Növeltük a karamellmaláta mennyiségét, testesebbé tettük a sört és ezzel együtt nőtt az lkoholtartalom is, 5,7 %-ra. Hogy kihangsúlyozzuk a sóskaramella vonalat, több sót tettünk bele. Változott az élesztő fajtája is, hogy kissé letisztultabb összképet adjon a sör.
Kísérleti Nyúl széria lényege: nem abban rejlik, hogy elborult söröket tartalmaz a széria, habár ez is előfordul. Alapvetően minden sörünk Kísérleti Nyúl, mit csak egyszer tervezünk lefőzni. Nincs más kritérium, így lehetséges, hogy egy chilis sour kveik mellett elfér egy egyszerű bajor búza is ezen a branden belül.
Néha venni kell egy nagy levegőt és bele kell ugrani az ismeretlenbe. Ez a szabadság, kíváncsiság és nyitottság késztetett bennünket is, hogy belefogjunk abba, amit mindig is szerettünk volna, és megalkossuk a Fehér Nyulat. Mert a sör a szenvedélyünk. Ezzel foglalkozunk éjjel-nappal. Nyitottak vagyunk, kísérletezünk, tanulunk, fejlődünk – és csak olyan italt palackozunk és töltünk hordóba, ami a legszigorúbb mércének is megfelel. A sajátunknak. És persze a tiédnek is.
A kezdetek Amikor Harisnyás Pippi már nem juthatott több színes harisnyához, akkor jött a Fehér Nyúl és Alíz helyett Pippit vitte el a Taproomba sört kóstolni... 2017. márciusában kezdte meg a Fehér Nyúl hivatalos tevékenységét a Soroksári út egykori harisnyafestő épületében. De azért ennél régebbi a történetünk. Egy kis boszorkánykonyha az első állomása a főzde történetének, ahol Sajgó Álmos és Meiszner Péter elkezdtek kísérletezni a házi sörfőzéssel, majd egy idő után, mikor sokadik főzetük is ihatóra, sőt mi több, jóra sikerült, kialakították a mini főzdéjüket egy pincében.
Elkezdődtek a kísérletezések az élesztőkkel, komlókkal és egyéb alapanyagokkal majd 2015-ben megszületett az elhatározás, hogy nyissanak egy saját főzdét. A mesékből jól ismert 3-as szám ebben a történetben is megtalálható, mert ez után került be a csapatba a harmadik, lelkes sörfőző is, Csepregi András személyében. És akkor mentek-mendegéltek, amíg rá nem találtak az elhagyott harisnyafestő gyárra, ami otthont adott a főzdének és 2017. március 20-án el is készült az első főzet, és azóta nincs megállás. Innentől kezdve egy új epizód nyílt a nyulak életében és elkezdődött az új világ felfedezése és megismertetése a közönséggel. Így találkozhattok sörökön és ízeken keresztül az őrült kalapossal, a Vörös Királynővel vagy akár a Cheshire macskával. Várunk mindenkit a sörök csodaországában, ahova a nyúl üregén át vezet az út!
Kövess minket!
Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!