20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

First Kuan 0,33l

Különleges, Single Hop – azaz egyfajta komlóval készült India Pale Ale-t tarthatsz a kezedben, ha megrendeled Kuant, első Tripla IPA-nkat. A sörbe hatalmas mennyiségű, 60 kilogramm Ekuanot komló került, hogy egy fantasztikus illatokat eregető, komlókeserű finomságot kapjunk – mindez és a megnövelt malátamennyiség gyönyörűen fedi el a 9.3%-os testet.

Videóért görgess lejjebb!
Sörtípus
IPA
Gyártó
First
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
9,3 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 090 Ft
Részletek

 

Ti választottátok a komlót, mi pedig megfőztük: a hírhedt 2020-as év végét könyörtelenül taposva érkezik lován a felmentő hadvezér, Kuan Jü! Végletekig hűséges és elkötelezett – ahogy mi is a legjobb New England IPA-k megfőzése iránt. Könyörtelen, ahogy mi sem kíméltük a főzőházat – ezúttal 50 kilónyi Ekuanot komlóval varázsoltuk keserűvé és mégis frissen illatozóvá sörünket. Hősies és az egekig magasztalt…

 

First Craft Beer

First Craft Beer

A Kurucz fivérek missziója 2010 óta a minőségi magyar sör.

Évek óta azon dolgoznak, hogy a saját szervezésű fesztiválokkal fórumot teremtsenek a minőségi magyar sörnek és ez által minél több emberrel megismertessék az ízgazdag és illatos sörök sokszínű világát.

„7 éve járjuk a világ vezető craft beer főzdéit és Fesztiváljait, tanulunk a legjobbaktól és missziónkká vált hogy ezt a tudást arra használjuk fel, hogy a tökéletes minőségű, ízgazdag, illatos söröket elérhetővé tegyük a magyar fogyasztók számára.”

Tökéletességre való törekvés “Szenvedélyes emberek vagyunk, szenvedéllyel gondolunk a sörre. Azon dolgozunk évek óta, hogy a fogyasztók is így érezzenek a sörök iránt.”

A tökéletes, elsőosztályú sör csakis megalkuvás nélkül állítható elő! Egy craft beer sörfőzde a termékeit folyamatosan fejleszti és a nagyüzemmel ellentétben nem a maximális profitszerzésre törekszik, hanem a tökéletességre. Ennek többek közt egyszerre feltételei a legszigorúbb higiéniai előírások, a csúcsminőségű alapanyagok, a professzionális technológia.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!