20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Hara’Punk - Rise n’ Shine Breakfast IPA

Típus: India Pale Ale (IPA)
Alkoholfok: 5.2%
Kiszerelés: 0,33L - Üveges
Szín: Világos
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: Hara'Punk
Sörtípus
IPA
Gyártó
Hara’Punk
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
5,2 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Világos
990 Ft
Részletek
Összetevők: víz, árpamaláta, zabpehely, búzamaláta, komló (Warrior, Citra, Idaho #7), élesztő, royal earl grey tea

Pár érdekesség:
A gabonaprofilban nagyon magas, 31%-a zabpehely aránya, illetve még 8% búza is ment bele. Ennek köszönhetően a kortyérzet krémes, viszont a végén száraz, "könnyenivós". Ehhez hozzájárul az is, hogy nem kiugró, hanem közepes az alkoholtartalma.

Az Earl Grey teáknál ismert bergamottos jelleg nagyon jól passzol a stílushoz, különösen az Idaho #7 komlóhoz. Szerettünk volna minél többet megmutatni ebből, ezért egyrészt sok teafüvet használtunk, másrészt csak hidegáztatást alkalmaztunk. Egyáltalán nem hőkezeltük tehát a teát, ezért minden aroma visszaköszön a sörben.

Ennek a sörnek két verziója van. A Rise n' Shine-t erjesztés után kettészedtük, majd az egyik felét tovább érleltük a Royal Earl Grey teával. Ha a két sört összekóstolja valaki, akkor nagyon szépen meg lehet figyelni, hogy egy összetevő hozzáadása mit is jelen ízben és illatában, hiszen nem csak azonos receptekről van szó, de konkrétan ugyanaz a főzet is.

Hara’PunkHara’Punk


A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!