20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HopTop Baklava 0,33l
HopTop Baklava 0,33l
1 190 Ft

HopTop Baklava 0,33l

Sörtípus
Lager
Gyártó
HopTop
Erjesztés
Alsó erjesztés
Alkoholfok
4,8 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Fél Barna
1 190 Ft
Részletek

HopTop Baklava


Mi jut eszedbe egy baklaváról?
Sok dió még több méz és egy kis pisztácia és egy bődületesen édes sütemény na és ezt képzeld el egy sörben. Talán a Bock sörnek áll legjobban ez az íz az eljárásból adódóan. Szakítani akartunk azzal a hagyománnyal hogy, csak stoutot lehet főzni, ha egy édes sört akarsz inni így esett a választásunk a Bock típusra. Az eljárásból adódó pörköltesség hozzáad az ízvilághoz. Sejtettük, hogy ezzel a sörrel kiverjük a biztosítékot néhány „hagyományos sörivónál”, de szülinapunkra időzítve torta helyett kimondottan jó választás volt. Az édesszájúaknak akik két baklavát is meg tudnak egyszerre enni azoknak is kedveskedtünk a 4,8%-os alkohol tartalommal, hogy ebből a sörből is tudjanak két pohárral minimum meginni. Nagy divat most a sör/étel párosítás így Szaminak az agymenése alapján akartunk valami igazán „hazait” alkotni! :)

 

HopTop BreweryHopTop Brewery


A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.


Tulajdonosunk Ali Rawech Szami egy multinacionális vállalatnál dolgozott vezetőként, majd pályája nem várt fordulataként váltott a sörfőzés mesterségére. Közgazdász múltja és maximalista hozzáállása miatt egy emberként tudta felépíteni és összefogni ezt a céget. A díjnyertes receptek mind az Ő nevéhez fűződnek, ugyanakkor a gazdasági döntéseket is Neki kell meghoznia.


A folyamatos kísérletezés, önmagunk szakmai fejlesztése soha nem szűnő tevékenység a cég életében. Reméljük, hogy ennek a szemléletnek is az eredménye, hogy több nemzetközi díjjal is büszkélkedhetünk.


A nálunk készült sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, ezért ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad. Ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!