20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HopTop Wassabro 0,33l

HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
HopTop Wassabro 0,33l
Típus: New England IPA
Alkoholfok: 4,2%
Kiszerelés: 0,33L - Dobozos
Szín: Világos
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: HopTop
Sörtípus
NEIPA
Gyártó
HopTop
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
4,2 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 090 Ft
Részletek

HopTop Wassabro


Ez egy Double Dry-Hopped (DDH) Session New England IPA típusú sör, amit kétszer hidegkomlóztunk a most felkapott Sabro komlóval. A Sabro komlóról annyit érdemes tudni, hogy egy amerikai újhullámos komló, ami mandarinos-kókuszos, valamint trópusi gyümölcsös jegyeket hoz egy csipetnyi mentával kiegészülve. A Wassabro nevet azért kapta, mert a What’s up bro kifejezést szerettük volna ötvözni a sör jellemző komlójával.


HopTop BreweryHopTop Brewery


A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.


Tulajdonosunk Ali Rawech Szami egy multinacionális vállalatnál dolgozott vezetőként, majd pályája nem várt fordulataként váltott a sörfőzés mesterségére. Közgazdász múltja és maximalista hozzáállása miatt egy emberként tudta felépíteni és összefogni ezt a céget. A díjnyertes receptek mind az Ő nevéhez fűződnek, ugyanakkor a gazdasági döntéseket is Neki kell meghoznia.


A folyamatos kísérletezés, önmagunk szakmai fejlesztése soha nem szűnő tevékenység a cég életében. Reméljük, hogy ennek a szemléletnek is az eredménye, hogy több nemzetközi díjjal is büszkélkedhetünk.


A nálunk készült sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, ezért ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad. Ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!