Éppen a covid előtt lett főzve és azért esett a választás erre a stílusra (export stout) mert ez jól eltartható viszonylag sokáig és ez cél volt mert nem tudhattuk hogy mikor lesz az egész covid hisztinek vége. Semmi adalékanyag vagy extra összetevő nincs a sörben csak víz, maláta, komló és élesztő. Annyi a csavar hogy nem klasszikus földes komlókkal készült hanem amerikai gyantásabb fajtákat.
A címkét a Borbás Róbert (Grindesign) tervezte aki tetoválóművész és grafikus, a tördelést pedig a testvére a Marci csinálta aki a MOME-n tanít.
A Healer név és a pestis doki style a covid miatt és a sör fekete színe miatt eléggé adta magát.
Invitro Brewing
Underground zene és művészet által inspirált kraft sörök. Az Egyesült Királyságban hosszú évekig tartó házi készítés után itt az ideje, hogy professzionális szinten nagyobb lépéseket tegyünk Magyarországon is.
Kövess minket!
Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!