20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

One Beer Store

Untitled Document

Címünk: 1126 Budapest, Fodor utca 31.

Telefonszám: +36 30 819 41 78

Nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 11:00-21:00

 

De mi is ez a STORE valójában?

Alapvetően úgy működik, mint egy italbolt. Kóstolni itt sajnos nem lehet söröket, amennyiben arra vágysz, akkor irány a One Beer Pub, József körút 63. :). Itt a STORE-ban közel 250-féle magyar kisüzemi sör és még jó pár magyar kisüzemi rövidital közül is válogathattok. Gemenc Whiskey, Opera Gin, Gong ginek, Panyolai Prémium pálinkák, Hoffmann borok, Gong és Opera vodkák megtalálhatóak a palettán, de kínálatunk folyamatosan bővül, kizárólag magyar termelőkkel.

FONTOS, hogy a STORE-ban WEBSHOP árakon vásárolhatsz meg mindet! Meg is rendelheted ONLINE a weboldalon és kérheted ide a személyes átvételt.

Vannak olyan termékek a webshopban, amiken STORE EXCLUSIVE feliratot látsz. Ezeket kizárólag a STORE-ban tudod megvásárolni személyesen. Online nem tudsz rá rendelést leadni, de ha odaszólsz telefonon (+36 30 819 41 78) a srácoknak, hogy érkezel hamarosan, akkor biztos elrakják neked az utolsó üveget a kiszemelt italból! :)

A STORE-ban tudsz fizetni készpénzzel és bankkártyával, illetve, ha online rendeled meg erre a címre, akkor online felületen is ki tudod egyenlíteni a végösszeget.

Bármi kérdésed adódik a termékekkel kapcsolatban vagy nem vagy jártas még a kézműves italok világában, egy percig se aggódj, csak hívd (+36 30 819 41 78) kollégánkat, aki segíteni fog neked a választásban!

One Beer Store

TERMÉKKATEGÓRIÁK

SÖRVÁLASZTÉK

WHISKEY

GINEK