20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

B*BOP Ghidorah 0,33l

B*BOP Ghidorah 0,33l
B*BOP Ghidorah 0,33l
B*BOP Ghidorah 0,33l
Sörtípus
Ale
Gyártó
B*BOP
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
5 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 490 Ft
Részletek
Ghidorah
Maracuja Basil Agua Fresca Nu Sour
5% ABV

Egy frissítő, üde Nu-Sour Ale lédús, zamatos equadori passiógyümölccsel, leheletnyi friss genovai bazsalikommal komló helyett és perui Inka napsóval kondícionálva.

Ez a harmadik tagja a B*BOP “NU” szériájának, amely égisze alatt a tradícionális sörstílusok “újraértelmezése” van a középpontban, formabontó, új, egyedi megoldásokkal és gourmet háziasításokkal. Ebben az esetben tradícionális komló helyett csak frissen szedett genovai bazsalikommal van fűszerezve egyenesen Anna kertjéből, majd egy nagyobb mennyiségű Equadori passiógyümölcs ágyon érlelve és egy nagyon tiszta, finomítatlan sófajtával kondícionálva a perui Andok Hegységből, melyet a helyiek Inka napsónak hívnak.

Ezzel a tétellel az egyik legkedvesebb zenészem, MF DOOM előtt tisztelgek, aki a hip-hop kultúra egyik legformabontóbb, meghatározó művésze volt. Ismert volt a bonyolult szójátékairól/rímeiről, a fém maszkjáról és a “főgonosz” személyiségéről, Doom mindig kiszámíthatatlan és enigmatikus figurája volt a hip-hop szférának. Pályafutása alatt több alteregója volt minden egyes projektjében, melyeknél számos olyan legendás zenészekkel működött együtt, mint például Madlib vagy J Dilla.
Az igazi Hip Hop kultúra számomra nagyon fontos értéket képvisel, amit muszáj fenntartani és becsülni, ugyanúgy, ahogyan az igazi kraft sör szcénát is.
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Juhász István
2021.12.18
Boti ismét nagyot alakított.
Hasonló termékek