20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

17

Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l

Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Fehér Nyúl Cabroncita 0,33l
Típus: Imperial sour ale
Alkoholfok: 7%
Kiszerelés: 0,33L - Dobozos
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: Fehér Nyúl
Sörtípus
Sour
Gyártó
Fehér Nyúl
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 190 Ft 
990 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 17
Megtakarítás 200 Ft
Részletek

Fehér Nyúl Cabroncita


Nagylevegő: ez egy ananászos-mangós-chilis, speciális norvég kveik élesztővel készült imperial sour ale. A gyümölcsök jól passzolnak az élesztő különleges ízeihez, a kveik ugyanis 35-40 fokon erjeszt igazán jól. Ez az extrém magas hőfok a legtöbb élesztőnél már kellemetlen mellékízek hadát hozza elő, a kveiknél viszont gyümölcsös észterek jelennek meg. A chili pedig jól passzol a sör alap savanyúságához. Ha szereted a pikáns ízeket, ez neked való!

A Kísérleti Nyúl szérián csavarunk még egyet, mégpedig úgy, hogy felkérünk hazai írókat, költőket, irodalmi életben mozgókat, hogy készítsenek valamilyen irományt a sörök címkéjére. Ahhoz, hogy ihletet nyerjenek a premier előtt megkóstolják a kérdéses sört, és az élményeik alapján készül el a mű. A sorozat első, Cabroncita névre hallgató söréhez Vajna Ádám író szolgáltatta a szöveget.

Fehér NyúlFehér Nyúl


Néha venni kell egy nagy levegőt és bele kell ugrani az ismeretlenbe. Ez a szabadság, kíváncsiság és nyitottság késztetett bennünket is, hogy belefogjunk abba, amit mindig is szerettünk volna, és megalkossuk a Fehér Nyulat. Mert a sör a szenvedélyünk. Ezzel foglalkozunk éjjel-nappal. Nyitottak vagyunk, kísérletezünk, tanulunk, fejlődünk – és csak olyan italt palackozunk és töltünk hordóba, ami a legszigorúbb mércének is megfelel. A sajátunknak. És persze a tiédnek is.


A kezdetek Amikor Harisnyás Pippi már nem juthatott több színes harisnyához, akkor jött a Fehér Nyúl és Alíz helyett Pippit vitte el a Taproomba sört kóstolni... 2017. márciusában kezdte meg a Fehér Nyúl hivatalos tevékenységét a Soroksári út egykori harisnyafestő épületében. De azért ennél régebbi a történetünk. Egy kis boszorkánykonyha az első állomása a főzde történetének, ahol Sajgó Álmos és Meiszner Péter elkezdtek kísérletezni a házi sörfőzéssel, majd egy idő után, mikor sokadik főzetük is ihatóra, sőt mi több, jóra sikerült, kialakították a mini főzdéjüket egy pincében.


Elkezdődtek a kísérletezések az élesztőkkel, komlókkal és egyéb alapanyagokkal majd 2015-ben megszületett az elhatározás, hogy nyissanak egy saját főzdét. A mesékből jól ismert 3-as szám ebben a történetben is megtalálható, mert ez után került be a csapatba a harmadik, lelkes sörfőző is, Csepregi András személyében.
És akkor mentek-mendegéltek, amíg rá nem találtak az elhagyott harisnyafestő gyárra, ami otthont adott a főzdének és 2017. március 20-án el is készült az első főzet, és azóta nincs megállás.
Innentől kezdve egy új epizód nyílt a nyulak életében és elkezdődött az új világ felfedezése és megismertetése a közönséggel. Így találkozhattok sörökön és ízeken keresztül az őrült kalapossal, a Vörös Királynővel vagy akár a Cheshire macskával. Várunk mindenkit a sörök csodaországában, ahova a nyúl üregén át vezet az út!

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!