20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Hajnali Dreaming of Clouds 0,33l

Hajnali Dreaming of Clouds 0,33l
Hajnali Dreaming of Clouds 0,33l
Hajnali Dreaming of Clouds 0,33l
Hajnali Dreaming of Clouds 0,33l
Hajnali Dreaming of Clouds 0,33l
Az angol Verdant sörfőzde élesztőjével készült NEIPA, ami kiválóan hozza az angol NEIPA-kra jellemző szárazabb, kevésbé édes ízjegyeket. Citra, Mosaic, Azacca felhasználásával készült a sör!
Sörtípus
NEIPA
Gyártó
Hajnali
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
990 Ft
Részletek

Hajnali Sörfőzők

Hajnali Sörfőzők

Létrejöttünkkor így fogalmaztunk:

Évek óta foglalkozunk azzal, hogy egyre jobb, finomabb és különlegesebb kézműves söröket főzzünk a magunk örömére. A kritikusaink saját magunk voltunk eddig, és igen magasra tettük a mércét. Most, hogy a saját elvárásainknak megfeleltünk és úgy éreztük, hogy a konyha után a hátsókertet is kinőttük, nagyobb játszóteret kerestünk magunknak!

Így lettünk mi a pilisborosjenői gerilla sörfőző csapat.

Mikor jöttünk létre?

2016-ban készült el első kísérleti kézműves sörünk otthonunkban. A saját maximalizmusunk és közeli hozzátartozóink biztatására ezt újabb és újabb főzések követték. IPA, APA, búza és porter sörök követték egymást a listán. A recepteket tökéletesítettük, és a technológiánk is szép lassan kikristályosodott. 2018-ban léptük meg az első igazán nagy lépést, és lefőztük első nagyközönségnek szánt sörünket a FRAKTÁLT, melyet a pilisborosjenői B52 Jazzfeszten hatalmas sikerrel mutattunk be. Folyamatosan tanulunk, tapasztalunk, fejlődünk. Pozitívan nézünk a jövőbe és igyekszünk minden sörünkből a maximumot kihozni.

De miért hajnali?

A ’Hajnali Sörfőzők’ név sok szálon kötődik a sörfőző csapathoz. Többféleképpen értelmezhető. Nem egyszer a kemény munka vagy a szórakozás húzódott el hajnalig. Jellemzően a jó hangulatú sörfőzések is hajnalig tartanak, hogy minden munkafolyamatot le tudjunk zárni! Vagy éppenséggel a hajnalok hajnalán kezdjük meg.

Terveink

Vajon mi lehet az álma egy gerilla csapatnak? Természetesen az, hogy felépítsenek egy sörfőzdét ott, ahol még nincsen, a szülőfalujukban, Pilisborosjenőn. Ez a cél lebeg szemünk előtt, és éjt nappallá téve ezen dolgozunk keményen. Bízunk benne, hogy minél előbb kiszerelhetjük az első eresztést saját sörfőzdénkben. Addig is fontos számunkra, hogy folyamatosan fejlődjünk és kísérletezzünk. Számunkra fontos a közvetlenség, így igyekszünk mindenhol ott lenni, ahol csak a söreink folynak. Azt szeretnénk, hogy a mi söreink nem csak kellemes ízeket, hanem maradandó élményt is nyújtsanak. Így lesz számunkra igazi élmény a sörfőzés.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!