20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HopTop Currantly Locked Down 0,33l

HopTop Currantly Locked Down 0,33l
HopTop Currantly Locked Down 0,33l
HopTop Currantly Locked Down 0,33l
HopTop Currantly Locked Down 0,33l
HopTop Currantly Locked Down 0,33l
HopTop Currantly Locked Down 0,33l
HopTop Currantly Locked Down 0,33l
VIDEÓ

VIDEÓ a sörről! Görgess lejjebb a megtekintéséhez!

Sörtípus
Búza (Berliner Weisse)
Gyártó
HopTop
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7,8 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 190 Ft
Részletek

A HOPTOP LEGSAVANYÚBB söre eddig a maga 3,06-os végső pH értékével.
Az alap koncepció az volt, hogy jött a fejlövés, hogy nyárra tolni kellene egy igazán erős berlineres vonalat (mert mindannyian szeretjük ezeket a gyümölcsös savanyú söröket a főzdében). Aztán utána néztünk, hogy melyik gyümölcsök tudnak a legjobban beleférni ebbe a koncepcióba. És hát mindannyian tudjuk, hogy a két ribizli és a savanyú sör szerelme az égben köttetett, szóval nekivágtunk.
Aztán jött az ötlet, hogy hogy tud ez még finomabb, -ahogy a fiatalok mondanák "baszatósabb"- lenni? Hát a vaníliától! Szóval nem spóroltunk a vaníliával (Szami el is morzsolt egy könnycseppet amikor meglátta a számlát) és így készülhetett el a CurrAntlyLocked Down a maga 7,8% alkoholtartalmával egy igazán üdítő, könnyű, nyári frissítő. VIGYÁZZ, TÉNYLEG NAGYON SAVANYÚ!

HopTop Brewery

HopTop Brewery

A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.

Tulajdonosunk Ali Rawech Szami egy multinacionális vállalatnál dolgozott vezetőként, majd pályája nem várt fordulataként váltott a sörfőzés mesterségére. Közgazdász múltja és maximalista hozzáállása miatt egy emberként tudta felépíteni és összefogni ezt a céget. A díjnyertes receptek mind az Ő nevéhez fűződnek, ugyanakkor a gazdasági döntéseket is Neki kell meghoznia.

A folyamatos kísérletezés, önmagunk szakmai fejlesztése soha nem szűnő tevékenység a cég életében. Reméljük, hogy ennek a szemléletnek is az eredménye, hogy több nemzetközi díjjal is büszkélkedhetünk.

A nálunk készült sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, ezért ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad. Ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!