20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HopTop Take a Shake 0,33l

HopTop Take a Shake 0,33l
HopTop Take a Shake 0,33l
Videóért görgess lejjebb!
Sörtípus
IPA
Gyártó
HopTop
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
4 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 090 Ft
RészletekA HopTop születésnapi buliján debütált a következő sör, ez a Take a shake nevet viseli. One Beer Szilárd barátunk már régóta rágta a fülünket valami elborult cuccal kapcsolatban, így eleget tettünk a kérésének és elkészítettük neki ezt a sört. A Take a shake egy epres-kókuszos milkshake session IPA. A sör 4%-os, így egy igazi egész estés ital lehet mindenki számára. Az eper és a kókusz nagyszerű balanszban van a Sabro komlóval és a jóóóóó sok laktózzal, így valóban egy igazi amerikai piros csíkos szívószálas milkshake érzetét kelti.

HopTop Brewery

 


HopTop Brewery


A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.


Tulajdonosunk Ali Rawech Szami egy multinacionális vállalatnál dolgozott vezetőként, majd pályája nem várt fordulataként váltott a sörfőzés mesterségére. Közgazdász múltja és maximalista hozzáállása miatt egy emberként tudta felépíteni és összefogni ezt a céget. A díjnyertes receptek mind az Ő nevéhez fűződnek, ugyanakkor a gazdasági döntéseket is Neki kell meghoznia.


A folyamatos kísérletezés, önmagunk szakmai fejlesztése soha nem szűnő tevékenység a cég életében. Reméljük, hogy ennek a szemléletnek is az eredménye, hogy több nemzetközi díjjal is büszkélkedhetünk.


A nálunk készült sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, ezért ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad. Ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!