20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

7

HopTop Tejberizsa 0,44l

HopTop Tejberizsa 0,44l
HopTop Tejberizsa 0,44l
HopTop Tejberizsa 0,44l
HopTop Tejberizsa 0,44l
VIDEÓ

VIDEÓ a sörről! Görgess lejjebb a megtekintéséhez!

Sörtípus
Ale
Gyártó
HopTop
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
7,5 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
1 490 Ft 
1 390 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 7
Megtakarítás 100 Ft
Részletek

Igen, jól látod, TejberizsA. Szigorúan nagy A-val a végén. A koncepció itt az volt, hogy valahogy a nagymama által főzött tejberizsÁt át tudjuk ültetni egy sörbe, ami egyszerre harmonikus, ahogy a tejberizsa is, krémes is, és a klasszikus vaníliás cukrok rossz mellékíze helyett kap egy jó adag tahiti vaniliát. 

Így született meg a 7,5%-os őrület, 120 kg rizspehely felhasználásával, laktózzal, tahiti vaníliával. 

(Annyit megsúghatunk, hogy a főzdében 2 ember kedvence az eddigi söreink közül ????)

HopTop Brewery

HopTop Brewery

A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.

Tulajdonosunk Ali Rawech Szami egy multinacionális vállalatnál dolgozott vezetőként, majd pályája nem várt fordulataként váltott a sörfőzés mesterségére. Közgazdász múltja és maximalista hozzáállása miatt egy emberként tudta felépíteni és összefogni ezt a céget. A díjnyertes receptek mind az Ő nevéhez fűződnek, ugyanakkor a gazdasági döntéseket is Neki kell meghoznia.

A folyamatos kísérletezés, önmagunk szakmai fejlesztése soha nem szűnő tevékenység a cég életében. Reméljük, hogy ennek a szemléletnek is az eredménye, hogy több nemzetközi díjjal is büszkélkedhetünk.

A nálunk készült sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, ezért ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad. Ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!