20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Krois & Sima Lychee Rich 0,33l

Krois & Sima Lychee Rich 0,33l
Krois & Sima Lychee Rich 0,33l
Krois & Sima Lychee Rich 0,33l
Sörtípus
Búza (Gose)
Gyártó
Krois
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Világos
1 090 Ft
Részletek

Egy nevéhez méltóan, licsivel gazdagon megküldött tavaszi sör, mely tuti ráhangol a nyárra! Savanykás hát, hisz SourAle.Szűretlen, felsőerjesztésű kisüzemi licsis savanyított sör.
A Tang-dinasztia idejéből számos feljegyzés maradt ránk a licsiről, mert Li Longji (Xuanzong) császár (685-762) szeretett mellékfeleségének, YangYuhuannak (YangGuifei) kedvenc gyümölcse volt. A csak Kína déli részén termő gyümölcsöt egy császári futárszolgálat szállította a fővárosba.

Krois Brewery

Krois Brewery

A Kroisbrewery Fertő-táji kisűzemi sörfőzde szűkebb értelemben Mühl Erik és Németh Gábor személyében ketten indítottuk el a craft beer-ek iránti megszállottságtól vezérelve 2016-ban. Azt láttuk, hogy a térségben a magas minőségű söröknek nincs kellő képviselete sem a gyártás sem a viszonteladók oldaláról.

Ezért úgy gondoltuk, hogy ha felvállaljuk, hogy a Sopron-Fertődi kistérségben elsőként és egyedülálló módon kisüzemi sörfőzdét alapítunk, azzal nagy lépést teszünk afelé, hogy az emberekben megjelenjen a sörtudatosság és ehhez mi tudjuk biztosítani a helyben készült prémium színvonalú söröket.

A név eredete

A név első fele vagyis a KROIS – Fertőrákos német nevéből a Kroisbach-ból ered. A Krois a „mittelhochdeutsch-ban” rákot jelent. A rák motívumot Fertőrákos címeréből vettük, jócskán át lett alakítva, de mindenképp Fertőrákos településre utal.

Sima Brewing

Sima Brewing

2018-ban a konyhánkban főztük le első házi sörünket. Azóta sokat kísérletezünk és fejlődünk, hogy a legfinomabb sörökkel örvendeztessük meg barátainkat, ismerőseinket, rokonainkat. Na meg persze magunkat! A sör a szenvedélyünk, így kötelességünknek érezzük, hogy főzeteinket megosszuk a szélesebb közönséggel is, ezzel támogatva szívügyünket, a minőségi sörfogyasztást.

Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!