20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye Mr. Funk 0,33l

Reketye Mr. Funk 0,33l
Reketye Mr. Funk 0,33l
Reketye Mr. Funk 0,33l
Reketye Mr. Funk 0,33l
Reketye Mr. Funk 0,33l
Reketye Mr. Funk 0,33l
Sörtípus
Ale
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
5,8 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
1 190 Ft
Részletek

A szibériai hideg betörése és a február sajátosságainak ellensúlyozására egy igen hatékony módszer a hiányok pótlása. Színek, trópusi ízek, forró hangulat és a legfontosabb a vidámság. Ilyen karneváli hangulathoz némi koffeinra is szükség lehet - a sörben van! A brazil és kenyai kávébabszemek cold brew módszerrel kinyert fanyar ízeire rátelepszik és eluralkodik az ananász, de úgy, hogy felpattan a hawaii inged akkor is ha nincs.
A gránátalma csak a ráadás.

Reketye Brewing

Reketye Brewing

A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.

A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.

Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.

Kövess minket!

Kövess a FACEBOOK-on minket! Kövess az INSTAGRAM-on minket! Kövess a YOUTUBE-on minket! Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból! One Beer pohár

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!