20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Reketye Pop My Cherry 0,44l

TÍPUS: Berliner Weisse
ALKOHOL: 6%
MALÁTA(K): Swaen Lager, Whiteswaen Classic,Patinumswaen Wheat Flakes, Platinumswaen Oat Flakes
KOMLÓ(K): Huel Melon
KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐ(K): Cherry, Vanilia, Laktóz
GYÁRTÓ: Reketye
Sörtípus
Búza (Berliner Weisse)
Gyártó
Reketye
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6 %
Kiszerelés
0,44l dobozos
Szín
Világos
1 490 Ft
Részletek
Reketye Pop My Cherry

Cherry Cheese Cake Berliner Weisse. Olyan, igen pontosan olyan élmény lesz - Klasszikus cseresznyés ízbomba.

További sörök a főzdétől >>
Reketye Pop My Cherry
Reketye Brewing Co. - A főzdéről

Szeretjük a sört.

A sörfőzés 2014 óta része az életünknek. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentünk meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

Miben vagyunk mások?

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörünk mögött áll valamilyen történet. Ezek a szövegek megmutatnak belőlünk valamit: apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk. Egyedi grafikákon keresztül jelenítjük meg ezeket a történeteket, amelyek weboldalunkon olvashatóak is.

A sörszerelem olthatatlanul izzik. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Sok inspirációt szereztünk a világ minden tájáról, de a mögöttünk lévő tapasztalat és a családi történetek a legerősebbek. Ezeket szeretnénk megosztani a söreinket fogyasztó emberekkel. Ezek a történetek megmutatnak belőlünk valamit, apró részleteket, eseményeket amik meghatározzák azt, hogy ma milyen emberek vagyunk és milyen sört főzünk.

Az címkéken látható alkotások mindegyikéhez kapcsolódik egy igaz történetet. Ezek rólunk, és a családunkról szólnak.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!