20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

10

Ugar Need For Speedo (Cascara Infused Gose) 0,33l

Ugar Need For Speedo (Cascara Infused Gose) 0,33l
Ugar Need For Speedo (Cascara Infused Gose) 0,33l
Ugyan a Gose időszakról lekésve, (ami szerintünk a nyár kellős közepe) de megérkezett Costa Ricaról amire még szükségünk volt, hogy elkészüljön a triónk. Goset nem kell bemutatni, sós savanyított sör. Amit régen biztos senkinek nem jutott eszébe hogy tisztességesen meg kellene hidegkomlózzni egy amerikai komlóval (Amarillo), de nekünk igen. Csak gondoltuk jól állna még neki egy kis gyümölcsösség is, így döntöttünk a Cascara mellett, mely a kávébabot körülvevő gyömülcshús, ami kellemes piros gyümölcsös, hibiszkuszos, csipkebogyós jellegeket kölcsönöz. Így született meg a frissítően savanyú, igazi koffeinbomba Need for Speedo, a hétvégék energiaitala.

Sörtípus
Búza (Gose)
Gyártó
Ugar
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
4,5 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Világos
990 Ft 
890 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 10
Megtakarítás 100 Ft
Részletek
Ugyan a Gose időszakról lekésve, (ami szerintünk a nyár kellős közepe) de megérkezett Costa Ricaról amire még szükségünk volt, hogy elkészüljön a triónk. Goset nem kell bemutatni, sós savanyított sör. Amit régen biztos senkinek nem jutott eszébe hogy tisztességesen meg kellene hidegkomlózzni egy amerikai komlóval (Amarillo), de nekünk igen. Csak gondoltuk jól állna még neki egy kis gyümölcsösség is, így döntöttünk a Cascara mellett, mely a kávébabot körülvevő gyömülcshús, ami kellemes piros gyümölcsös, hibiszkuszos, csipkebogyós jellegeket kölcsönöz. Így született meg a frissítően savanyú, igazi koffeinbomba Need for Speedo, a hétvégék energiaitala.Ugar BreweryUgar Brewery


Ha jártál már ilyen, vagy ehhez hasonló weboldalon, akkor bizonyára feltűnt már számodra, hogy a sörfőzdék történetének 88,3%-a úgy kezdődik, hogy “otthon a konyhában/fürdőszobában/garázsban/apám fáskamrájában megfőztem az első sörömet”. Na, ez nálunk is így volt. Mi speciel a konyhában csináltuk, kb. 12 órán keresztül (LOL) amúgy összevesztünk, de legalább nem haltunk meg az erjedés közben keletkező széndioxidtól, a sör pedig pillanatok alatt elfogyott.


Az emlékezetes kezdet és a sör szeretete hobbivá alakította a sörfőzést. Eközben teltek-múltak az évek, pontosabban öt. A technika kifinomult, a söreink pedig egyre jobbak és különlegesebbek lettek.


Közben, természetesen dolgoztunk de fokozatosan kiégtünk, ami után hagytuk az egészet a fenébe és rájöttünk, hogy eddig igazából nem is dolgoztunk. Sőt, igazán nem is élveztük, amit csináltunk.


Most teljes állásban sört főzünk. A konyhai technikát leváltotta egy 500 nm-es, 9000 liternyi erjesztőtér kapacitású sörfőzde, ami a legmodernebb technikai előírásoknak is megfelel, mi pedig keményebben melózunk, mint eddig bármikor. De tudjátok mit? Kezdjük élvezni az izomlázat és sokszor hiányoljuk is, ha éppen nincsen.


A közhely valóban igaz. Vidékről tényleg nehezebb. Hangosabban kell kiabálni, még korábban kell kelni, találékonyabbnak kell lenni, és legfőképp szédületesen jó söröket kell csinálni.


A jó hír, hogy a négy dologból hárommal sosem volt problémánk, a korán kelést pedig megoldjuk.


Imádjuk a történeteket, a meséket és konteókat a saját magunk módján tovább gondolni. Ezek a karakterek, történetek élmények és hangulatok köszönnek vissza a söreinkben. Ezért van az, hogy az Ugar nem pusztán sör!


Így csináljuk mi. Élvezzétek az ízeket és a meséket. És még valami: Nem kell, hogy higgy nekünk, csak próbáld ki!

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!