20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Ugar & Yeast - Miss Gentryside 0,33l

Ugar & Yeast - Miss Gentryside 0,33l
Ugar & Yeast - Miss Gentryside 0,33l
Ugar & Yeast - Miss Gentryside 0,33l
Ugar & Yeast - Miss Gentryside 0,33l
Ugar & Yeast - Miss Gentryside 0,33l
Ugar & Yeast - Miss Gentryside 0,33l
Típus: NEIPA
Alkoholfok: 6%
Kiszerelés: 0,33L - Üveges
Erjesztés: Felsőerjesztés
Gyártó: Ugar
Sörtípus
NEIPA
Gyártó
Yeast Side
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6 %
Kiszerelés
0,33l üveges
Szín
Világos
1 190 Ft
Részletek

Miss Gentryside


Pusztul a dzsentri! Lehet, de nem nálunk, mert az Ugar-Yeast Side háza táján most indul csak igazán a rongyrázás. DIRRR! Gentryside nevű sorozatunkhoz mi más is adhatta volna az ihletet, mint a bennünk megbújó urhatnám parasztpolgár (ha jelent is ez valamit). Mert mi is akarunk Durrfarkú szurcsókok véréből vagy Orrontó furkászok testnedvéből szexi sört főzni és hasonló dolgokkal urizálni a saját kis alföldi pályánkon.

Hogy miért?


Mert jól esik! Miss Gentryside a sorozat első tagja. Fiatal, szép és vág az esze mint a beretva. Ez és fondorlatos természete által kiemelkedik a korszellem által meghatározott nő szerepből, tehát nem csak a fésülködőasztaltól a konyháig terjed az akciórádiusza. Mindenki csodálja és mindenki olyan akar lenni mint ő. A sörben lévő kókusz, maracuja és Sabro komló is ezt a különlegességet hivatott képviselni. Selymes kortyérzet és a gyümölcsös lecsengés jellemzi.  Együttműködésünk gyümölcse egy nagyon krémes 3 zabmaláta fajtával készült 6% os neipa alap melyet főzés végén kókusszal és némi laktózzal egészítünk ki. A neipa élesztő által kapott barackos maracujás mangós jellegeket pedig utólagosan maracuja velő hozzáadásával, a kókuszt pedig sabro hidegkomlózással fokozzuk hogy krémes testes alap mellé társuljon ez az igazán trópusi ízvilág.

Ugar BreweryUgar Brewery


Ha jártál már ilyen, vagy ehhez hasonló weboldalon, akkor bizonyára feltűnt már számodra, hogy a sörfőzdék történetének 88,3%-a úgy kezdődik, hogy “otthon a konyhában/fürdőszobában/garázsban/apám fáskamrájában megfőztem az első sörömet”. Na, ez nálunk is így volt. Mi speciel a konyhában csináltuk, kb. 12 órán keresztül (LOL) amúgy összevesztünk, de legalább nem haltunk meg az erjedés közben keletkező széndioxidtól, a sör pedig pillanatok alatt elfogyott.


Az emlékezetes kezdet és a sör szeretete hobbivá alakította a sörfőzést. Eközben teltek-múltak az évek, pontosabban öt. A technika kifinomult, a söreink pedig egyre jobbak és különlegesebbek lettek.


Közben, természetesen dolgoztunk de fokozatosan kiégtünk, ami után hagytuk az egészet a fenébe és rájöttünk, hogy eddig igazából nem is dolgoztunk. Sőt, igazán nem is élveztük, amit csináltunk.


Most teljes állásban sört főzünk. A konyhai technikát leváltotta egy 500 nm-es, 9000 liternyi erjesztőtér kapacitású sörfőzde, ami a legmodernebb technikai előírásoknak is megfelel, mi pedig keményebben melózunk, mint eddig bármikor. De tudjátok mit? Kezdjük élvezni az izomlázat és sokszor hiányoljuk is, ha éppen nincsen.


A közhely valóban igaz. Vidékről tényleg nehezebb. Hangosabban kell kiabálni, még korábban kell kelni, találékonyabbnak kell lenni, és legfőképp szédületesen jó söröket kell csinálni.


A jó hír, hogy a négy dologból hárommal sosem volt problémánk, a korán kelést pedig megoldjuk.


Imádjuk a történeteket, a meséket és konteókat a saját magunk módján tovább gondolni. Ezek a karakterek, történetek élmények és hangulatok köszönnek vissza a söreinkben. Ezért van az, hogy az Ugar nem pusztán sör!


Így csináljuk mi. Élvezzétek az ízeket és a meséket. És még valami: Nem kell, hogy higgy nekünk, csak próbáld ki!

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!