20.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Zentus Tropical Kitty 0,33l

Zentus Tropical Kitty 0,33l
Zentus Tropical Kitty 0,33l
Zentus Tropical Kitty 0,33l
Zentus Tropical Kitty 0,33l
Zentus Tropical Kitty 0,33l
Zentus Tropical Kitty 0,33l
Zentus Tropical Kitty 0,33l
Sörtípus
NEIPA
Gyártó
Zentus
Erjesztés
Felsőerjesztés
Alkoholfok
6 %
Kiszerelés
0,33l dobozos
Szín
Világos
990 Ft
Részletek

Zentus Craft BeerZentus Craft Beer


A sörfőzde az élelmiszeripari rozsdamentes acél termékeket gyártó és forgalmazó M-Qualita Kft. bemutatóterme. Cégük főként sörüzemek előállításával, telepítésével foglalkozik szerte a világban. Céljuk, hogy szépet alkossanak, extra minőségben, a KKK™ hitvallás megtartása mellett. A főzde a Zentus nevet Szentes város mondabéli megalapítójáról kapta.


Sanyi bácsi 2010-ben ismerkedett meg Kis Dániellel. Kettejük találkozásának eredményeként 2013-ban Szentesen felépült a Zentus Craft Beer mintafőzde, ahol a több évtizedes technikai tapasztalat frigyre lépett a mindig a legújabbat, és abból is a legjobbat akaró, szüntelenül kísérletező, fiatalos lendülettel. Kis Dániel az évszázados hagyományok ismerete, és maximális tiszteletben tartása mellett a sörvilág legmodernebb trendjeit figyelembe véve alkotja meg forradalmi söreit.


Termékeink a klasszikus lager, dark lager és búza söröktől a new wave-nek számító craft ipa, apa, stoutig terjednek. Folyamatosan fejlődik kínálatunk, mindig az igényeknek épp leginkább megfelelő fajtákat fejlesztjük tovább, de szigorúan csak a saját elképzeléseinknek is megfelelő módon. Ennek köszönhetően nincs egy állandó szortimentünk, körülbelül évszakonként változóan van nyolc-tíz féle sörünk egyszerre.


Összességében nagyon sok sörfajtával dolgozunk, de mivel elsődleges fontosságúnak tartjuk a frissességet, ezért nem raktározunk: egyszerre mindig csak épp a szükséges mennyiséget töltjük le. Ha kivételesen valami miatt raktárra kerül a sör, akkor viszont szigorúan 5 fok alatt tároljuk, így biztosítjuk, hogy megmaradjon a maximális íz- és illatélmény.


Üveges söreinkből is egyszerre maximum csak száz-kétszáz darabot készítünk, és ezek is frissen letöltve kerülnek eladásra. A címkéken olvasható szavatossági idő rövidsége nem azért van, mert a lejárta után ténylegesen megromlik a sör, hanem mert el szeretnénk kerülni, hogy a sör megöregedjen. A „Tartsd hidegen, fogyaszd frissen!” szlogen nálunk nem üres frázis, hanem alapvető irányvonal.


Az általunk használt természetes alapanyagok garantálják, hogy a nap végén büntetlenül élvezhessünk egy jó pofa sört – vagy többet.


Minden egyes kis piszok a tökéletes ízharmónia ellen dolgozik, de a mi sörfőzdénkben használt technológia lehetővé teszi, hogy a megszokottnál jóval nagyobb hatásfokkal tisztítsuk berendezéseinket, ezzel is hozzájárulva söreink kiváló minőségéhez.


A környezeti ártalmak minimálisra csökkentését manapság már minden felelősen gondolkozó ember szem előtt tartja. Sörfőző üzemünk kialakításakor ez kiemelkedő szempont volt. Van egy jó hírünk: a megtakarított energia közvetve a söreink árában is tetten érhető!

Kövess minket!


Kövess a FACEBOOK-on minket!
Kövess az INSTAGRAM-on minket!
Kövess a YOUTUBE-on minket!
Fogyaszd kedvenc sörödet stílusosan egy One Beer pohárból!
One Beer pohár
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!